Šta je novo?

3 monitora?

Agent 47

Cenjen
Učlanjen(a)
24.08.2011
Poena
151
Pozdrav svima, zbog određenih potreba planiram da kupim 3 monitora, a takođe i kućište uz to na koje će isti biti prikačeni.
E sada zanima me da li je moguće na ovom kućištu http://www.bcgroup-online.com/proiz...dozer-FX,6_Core,760GM,8GB,HD7770,1.5TB-17360/
staviti sva 3 monitora? Znači meni je potrebno npr ovo.
Da na srednjem kucam, na levom da vidim preview, a na desnom muzika ili slično. Do sada sam koristio laptop i jedan monitor i onu extend opciju, pa me zanima da li je to moguće koristiti i na ovom kućištu i sa 3 monitora? U suštini meni je potrebno da kada prelazim sa ivice jednog idem na ivicu drugog i obrnuto, nadam se da me razumete.

Pozdrav svima, zbog određenih potreba planiram da kupim 3 monitora, a takođe i kućište uz to na koje će isti biti prikačeni.
E sada zanima me da li je moguće na ovom kućištu http://www.bcgroup-online.com/proiz...dozer-FX,6_Core,760GM,8GB,HD7770,1.5TB-17360/
staviti sva 3 monitora? Znači meni je potrebno npr ovo.
Da na srednjem kucam, na levom da vidim preview, a na desnom muzika ili slično. Do sada sam koristio laptop i jedan monitor i onu extend opciju, pa me zanima da li je to moguće koristiti i na ovom kućištu i sa 3 monitora? U suštini meni je potrebno da kada prelazim sa ivice jednog idem na ivicu drugog i obrnuto, nadam se da me razumete.
Ne zavisi od kućišta koliko monitora želiš da povežeš, već od grafičke kartice koju bi trebao da navedeš. :)

Ako ti je namera da samo imas desktop aplikacije na sva tri monitora onda bilo koja Radeon HD sa podrskom za Eye Infinity. Uz trosak za grafiku ti treba i display port adapter jer vecina grafika ima 2x dvi, 1x hdmi i 1x display port s tim sto je jedan dvi i hdmi na istom kanalu.

Ako sam dobro skontao Eye Infinity je ono kada se 2-3 monitora ponašaju kao 1?
tj prikaz se automatski prilagodi npr sa 1 ekrana na 3 ili već koliko je povezano?

Da u igrama, mozes da namestis da monitori daju 3x desktop. Ja koristim vec godinama dual monitor varijantu.

imas amd apu cpu plus graficka 6800k model pogledaj 14500 dinara na njega mozes da prikacis 3 monitora bez prolblema i razvuces radni prostor ili napravis jedan eyefiniti mod od 5760x1080 odlicna stvar ja koristim 2 komada uglavnom to je to sto ispunjava tvoje potreba koje si naveo, ovo sto si postavio kuciste ne znaci nista.... vec ili kompitabilna graficka kartica ili apu koji sam ti naveo a moze i neki iz prosle generacije 5000 serije...

Video sam u par tvoji postova da koristish vishe monitora ,a ja imam sledeci problem:
Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaza
DVI
HDMI
Display Port
i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) )

Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta ,
chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DVI
ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapter

Ako mozes molim te pomozi ....
moj mail: [email protected]
Unapred hvala

Vrh Dno