Šta je novo?

3.7 catalysti problem

• Začetnik teme Začetnik teme Highl1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
Ovako,posto sam imao problem pri pokretanju igre halo sa 3.6 catalystima,instalirao sam 3.7 i novi control panel
od tada ne mogu u meniju displays da chekiram deo za tv iako je tv povezan sa kompjuterom,i to je u 3.6 besprekorno radilo
sad me zanima kako to da reshim i shta je uzrok tome ?
isto tako instalacijom 3.7 drivera pojavio se jos jedan monitor u device menageru

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
Ovako,posto sam imao problem pri pokretanju igre halo sa 3.6 catalystima,instalirao sam 3.7 i novi control panel
od tada ne mogu u meniju displays da chekiram deo za tv iako je tv povezan sa kompjuterom,i to je u 3.6 besprekorno radilo
sad me zanima kako to da reshim i shta je uzrok tome ?
isto tako instalacijom 3.7 drivera pojavio se jos jedan monitor u device menageru

A jesi li deinstalirao stare drajvere ili si preko njih stavio nove?

probao i sa deinstalacijom i preko 🙂
nista vratio sam se na 3.6,ipak su mi filmovi drazi od halo 🙂

Detaljan walkthru za deinstalaciju ati drivera i control panela se nalazi na:
http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?s=7919c755a187086304ad76ff7682834a&forumid=59

Ja sam 3.7 deinstalirao i vratio se na 3.4 oni su mi nekako rock solid plus daju mi naj performase pri oc! 3.7 su mi davali losije performase od ostalih.

U mom slucaju 3.7 su odlicni i dali su fino povecanje performansi, medjutim u starijim igrama lose rade (kad rade) sa OpenGLom.

Taman htedoh da pitam ima li neko problema sa Radeonom i Halo-om !
Imam R8500 i Cat3.2 pod XP-om , igra ubije HDD , ne samo da resetuje sistem vec i ugasi motor od diska !!!
To se najcesce desava pri promeni rezolucije , pri izlasku pa i u toku igre .
Stavio sam i 3.6 , isto ...ajd' probacu i 3.7

Pozdrav , Misa...:boom:

Ni 3.7 nisu resili problem...
Skinuo sam i patch , ali naravno , onda igra prijavljuje da CD nije odgovarajuci 🙂
Problem je u drajveru za grafiku kako prijavi sistem kada se iskljuci automatski restart kao default akcija za system failure .
Svejedno , cak i tada igra (ili OS preventivno) ubije HDD .
Od komponenti , tu je jos Audigy i 256 Mb ako je to bitno .
Ajd' ako neko ima ideju da je podeli sa mnom .

Pozdrav , Misa...:boom:

Nazad
Vrh Dno