Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pa koje god hoces, vidi i sam sta ima. Izbacio je sada Kingston neku novu seriju, HyperX Beast, fensi izgleda. Sve je to manje-vise isto, jesi li na nekom AMD-u pa zato racunas da ti ni ne treba preko 1600MHz?
da, da, bash tako. 965BE.
Imam ja 2x2GB Kingston 2000Mhz ali nikad nisam uspeo da nateram do 2000 na ovoj Asus M4A89GTD Pro
Ugl nije ni bitno, treba mi vishe od 4GB, ubi me Chrome na W8.
Kazem ti, pogledaj i sam sta sve ima u ponudi, i nije toliko losa ponuda trenutno. Imas i Mushkin-a, Corsair-a, Patriot ...sve su ok i ako su 1600/CL9 sve su u principu iste. Uzmi sebi lepsu i jeftiniju.
2x4gb, bolji oc potencijal, manje ce se grejati cpu a i stapovi, i naravno trebace ti manaje voltaze za O>>C , i gledaj da nadjes neku 1600mhz sa sto nizom latencijom, inace sam sa phenom-ima II gurao 1800mhz+ podizanjem busa, bez problema, mislim da im je mah bio cak 1900mhz, tako da mislim da neces pogresiti ni sa nekom 1866 i naravno sto nizom latencojim.