Šta je novo?

2x Gtx 970 ili Gtx 980 ti

Cime86

Cenjen
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poena
155
Da li uzimati jos jednu Gtx 970 ili preci na Gtx 980 ti,mozda cak i Gtx 1070 ?

980Ti nema sta da trazi tu, osim ako se ne uzima polovna za 300-330 evra.

Licno bih isao na jednu jacu kartu (GTX1070) nego na dve slabije (GTX970), iako je krajnji rezultat u najboljem slucaju slican.

Da kazemo da onda 980 ispada,jedino sto me buni sto su dve 970-ce mozda i jace od 1070,nesto sto sam gledao neke testove ispade da je 2x970 jaca od 1070,e sad koliko je to za verovati ne znam

Poslednja izmena:
GTX 970 SLI može da bude sličan GTX 980Ti u igricama koje imaju odličnu SLI podršku,što je otprllike 1% igara.Takođe tu je i VRAM problem,4GB je malo za ozbiljnija podešavnja na rezolucjima preko 1080p,čak i na toj rezoluciji neke igre traže više(DOOM,ME Catalyst,Forza,Gears of War 4).Moja preporuka je prodati 970 i uzeti 1070.Eventualno uzeti GTX 980 Ti ako se nađe baš dobar deal,u šta kod nas ne verujem.

Idi na polovnu 980 ti,1070 uopste nije jaca samo je novija i 2gb vrama vise. Imas testove koliko oces pa pogledaj i uveri se. Jedina prednost 1070 je sto je novija ima vecu garanciju i 2gb vram vise. I ne mogu da verujem samo da je napisano da 980ti nema sta da trazi tu stvarno smesno. I da znas bolje jedna jaca nego dve slabije. Ako nadjes neku 980 ti polovnu sa garancijo i da kosta oko 340e ja bi to pre uzeo nego 1070. Ti vidi ima net pa gledaj klipove a imas temu 980 ti pa i tamo pogledaj kakva je karta. Ne branim kartu zato sto je imam i ja sam imao 970 pa sam se razmisljao da li 1070 ili 480 pa je proslo malo vremena pogledao sam testove i video sam sta je i ispalo mi je naravno dobra ponuda i nisam vise razmisljao.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

uvek je bolje uzeti karticu iz novije serije, nego iz starije, pre svega zbog drajverske podrške (znam, sad će da skoče na mene kako drajveri i nisu toliko bitni, ali čovek realno ne kupuje 1070 da bi igrao minesweeper nego nove igre). još kad je u pitanju nova u odnosu na polovnu, mislim da nema dileme (da ne spominjem garanciju).

inače, slažem se da je uvek bolje uzeti jednu jaču nego dve slabije. podrška za sli / crossfire je smešna, a nema je ni tamo gde bi je moralo biti (oculus, htc vive...). što reče neko na redditu: Can't think of anything that supports it, except the nvidia Funhouse demo.

Idi na polovnu 980 ti,1070 uopste nije jaca samo je novija i 2gb vrama vise. Imas testove koliko oces pa pogledaj i uveri se. Jedina prednost 1070 je sto je novija ima vecu garanciju i 2gb vram vise. I ne mogu da verujem samo da je napisano da 980ti nema sta da trazi tu stvarno smesno. I da znas bolje jedna jaca nego dve slabije. Ako nadjes neku 980 ti polovnu sa garancijo i da kosta oko 340e ja bi to pre uzeo nego 1070. Ti vidi ima net pa gledaj klipove a imas temu 980 ti pa i tamo pogledaj kakva je karta. Ne branim kartu zato sto je imam i ja sam imao 970 pa sam se razmisljao da li 1070 ili 480 pa je proslo malo vremena pogledao sam testove i video sam sta je i ispalo mi je naravno dobra ponuda i nisam vise razmisljao.

Procitaj jos jednom drugi deo recenice gde sam napisao da 980Ti nema sta da trazi tu. ;) Jednostavno je besmisleno uzimati je novu.

Ja sam mislio da mislis na polovnu pa sam se zbunio da ti kazes tako nesto [emoji4] [emoji4]

Nazad
Vrh Dno