Šta je novo?

2Wire i CryptLoad

audiofreak

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.07.2003
Poena
410
Da li neko zna postoji li ispravna IP changer skripta za 2Wire Home Portal 1000HG ruter za CryptLoad?

Da li neko zna postoji li ispravna IP changer skripta za 2Wire Home Portal 1000HG ruter za CryptLoad?

Nisam ni ja imao podesavanja za moj TP-LINK 8810B, pa sam, prema uputstvima sa njihovog sajta, lako napravio .clr fajl za moj ruter. Idi na njihov sajt, procitaj uputstvo, treba da skines i neki add-on za Mozzilu da bi snimio ponasanje rutera prilikom restartovanja. Sve ti je lepo objasnjeno. Ako treba pomoc, tu sam - pitaj slobodno.

Nisam ni ja imao podesavanja za moj TP-LINK 8810B, pa sam, prema uputstvima sa njihovog sajta, lako napravio .clr fajl za moj ruter. Idi na njihov sajt, procitaj uputstvo, treba da skines i neki add-on za Mozzilu da bi snimio ponasanje rutera prilikom restartovanja. Sve ti je lepo objasnjeno. Ako treba pomoc, tu sam - pitaj slobodno.

Znam za to, mrzi me da se cimam sa tim. Hteo sam da proverim da li ima ispravna skripta jer one koje sam skinuo sa sajta nisu radile.

Inace, ja sam u medjuvremenu napravio program za promenu IP adrese za doticni ruter pa ako nekom treba mogu da ga okacim ovde.

Znam za to, mrzi me da se cimam sa tim. Hteo sam da proverim da li ima ispravna skripta jer one koje sam skinuo sa sajta nisu radile.

Inace, ja sam u medjuvremenu napravio program za promenu IP adrese za doticni ruter pa ako nekom treba mogu da ga okacim ovde.

E ako ti nije frka bilo bi extra...
Hvala i pozz

Evo postavio sam na moj web sajt (www.levicki.net) u Downloads sekciju. U arhivi je i readme.txt koji obavezno treba procitati pre upotrebe.

Ja sam probao i kod mene se IP adresa promeni kada pokrenem program.

Javite da li vam radi.

@ Audiofreak

Dešava li ti se da ti se zaglupi ruter posle restarta, odnosno da se ne inicijalizuje?
Meni se to dešava posle, prosečno, svakog četvrtog rekonekta.

I ima li rešenja za ovo?

@ Audiofreak

Dešava li ti se da ti se zaglupi ruter posle restarta, odnosno da se ne inicijalizuje?
Meni se to dešava posle, prosečno, svakog četvrtog rekonekta.

I ima li rešenja za ovo?

Ne zaglupi mi se ruter pa da mora da se resetuje fizicki nego se samo nekad desi da na restartu konekcije ne dobije IP, a to moze biti i do provajdera odnosno do njihovog DHCP servera.

Mislim da bi jedino pravo resenje bilo da program koji sam napisao "ode" na stranicu na ruteru na kojoj pise IP adresa i da je proveri pa da ponovi restart ako je polje prazno. Logicno, mrzelo me to sve da programiram pa sam se oslonio na CryptLoad i njegovu proveru ali evo koliko vidim stao je i negde nocas posle 10-tak fajlova i nista nije radio dalje umesto da ponovo restartuje konekciju. Mislim da cu ipak morati da dodam ja proveru.

Poslednja izmena:
Nisam audio, al meni se na ovom ne desava, evo od jutros sam skinuo gomilicu sa rapida (nemam gb na premiumu pa sam morao na free da idem)...

Nazad
Vrh Dno