Šta je novo?

2Pac i Bob Marley

sloBSa

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2004
Poena
604
Zanima me da li neko ima ili zna gde bih mogao da nadjem na netu biografije (neke kratke) o 2Pac-u i Bob Marley-u.Trebaju mi za muzicko a mrzi me da trazim na pretrazivacima ili prekucavam iz nekih knjiga.Takodje,pomoglo bi mi kad bi neko imao nesto o hip-hopu i regeu npr.nastanak,razvoj...

Hvala i pozdrav!

evo šta google daje kao prvi rezultat za "bob marley biography".. bilo je mnogo lakše nego otvoriti topic na benču..

da nećeš možda i da ti prevedem, odštampam, ukoričim, odnesem u školu i usput opravdam izostanke kod razredne?

Ladno sad daju da se o tome pishe na muzichkom... ccc...
A ja kad sam ishao, chim chuju gitaru odma' te proglase za satanistu... mislim, jesu sve mladje profesorke muzichkog bile metalke, al' su nas terale da slushamo klasiku...

Dobro, ne moras da vices na mene!Ono za izostanke lepo zvuci,pa ako te ne mrzi... (sala).Moja slusa sve zivo.Cak nas ponekad pusti da donesemo nesto nase.Veruj mi onda cela skola se trese od Kissa,Irona,Ragea...Ponekad i Sindikat i Marley.Mene su moji krelci iz razreda proglasili za satanistu (da se pretpostaviti sta slusaju-P I N K) jer na bilo koji rodjendan da odem ,ponesem brdo heavya pa oce da me vrate kuci.

Sto se Tupak-a tice kreni odavde: http://www.2paczone.com/

Ima svasta - od biografije, preko "pokusaja pljacke" 1994 i ubistva 1996 do midi-ja za mobilne telefone.

Dalje, dobar izvor informacija o pokojnom reperu je i www.hitemup.com koji trenutno ne radi iz ne znam kog razloga (do juce je radio). Tamo ima i odlicna galerija sa slikama.

Inace, kad te vec zanima 2pac mozemo da obavimo i neku razmenu. Imam sve njegove spotove i maltene sve pesme (objavljene i one koje nikad nisu :) ). Moze za neke filmove i sl. :)

Pozdrav!

sloBSa je napisao(la):
Moja slusa sve zivo.Cak nas ponekad pusti da donesemo nesto nase.Veruj mi onda cela skola se trese od Kissa,Irona,Ragea...Ponekad i Sindikat i Marley.Mene su moji krelci iz razreda proglasili za satanistu (da se pretpostaviti sta slusaju-P I N K) jer na bilo koji rodjendan da odem ,ponesem brdo heavya pa oce da me vrate kuci.

Ma pusti, stoka bre... Za njih i nije nishta bolje nego pink...

Vrh Dno