Šta je novo?

2nd best

Re: Re: Re: Re: Re: Re: VISOK NAPON

Vocko je napisao(la):
Mislim, procitaj potpis i sve ce ti biti jasno :)

samo da i intel ne zavrsi kao 3Dfx:D :D :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VISOK NAPON

simpson H je napisao(la):
.Koliko vidim u tom segmentu jos ce te mu dugo vremena gledati u ledja:hump: .
Znam da surova istina boli ali to je tako u zivotu,nema ljutnje;)

pa lepo ja napisao.
ali polako,jer uskoro,jako uskoro AMD-ovci ce postavljati ":hump: " intelovcima:D :beat: .

Koliko znam ,i ako mislimo na istu osobu,desilo se nesto izmedju tih rezultata :D .
Stigao je novi CPU koji se dosta bolje clockuje i sasvim je normalan skok performansi.Koliko vidim u tom segmentu jos ce te mu dugo vremena gledati u ledja:hump: .

Da, sad se setih.
DADE, pogledaj ovo:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=21618
:hump:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: VISOK NAPON

Sto se tice 3dmarka odredjena osoba "x" je imala 16000 poena na top listi, a kroz par dana uz pomoc "nekih" koji me ovde pljuju i nerado vide,
njegov je skor skocio na 17000 poena (oni koji nisu pratili listu to nisu ni primetili) i to bez klokovanja procesora i graficke?!:confused:
Pa koji to drajver ubrzava za 1000 poena? al posle sam od doticnog saznao kako se to radi i veoma se razocarao u 3dmark....
Sad vidim da oni to udruzenim snagama rade...:( [/B][/QUOTE] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alo sta ti je bre ;) ocemu se ovde radi covek ode na put i vrati se i svasta procita inace da ti bude teze posto vidim da ti je tesko,17333 je skroz cist rezultat bez twekovanja drajvera i windowsa ali sad za inat cu da ti postavim onaj sa twekovanim drajverima od 18666 imas ga u theadru "gedzo majstore sampionski p4" :confused: ali ustvari necu taj postaviti nego cu se malo potruditi pa da odemo gore koji poen,a mesto samo neki prognoza postavi rezultat bice mi lepse ako me stignes imacu vise volje da o/c:wave;

Koliko znam ,i ako mislimo na istu osobu,desilo se nesto izmedju tih rezultata :D .
Stigao je novi CPU koji se dosta bolje clockuje i sasvim je normalan skok performansi.Koliko vidim u tom segmentu jos ce te mu dugo vremena gledati u ledja:hump: .

Moram da te razocaram (posto vidim da nisi pratio desavanja) to se desilo pre promene cpu... Ubuduce nemoj komentarisati ako nisi u toku...
Pozdrav:wave;

[
Alo sta ti je bre ;) ocemu se ovde radi covek ode na put i vrati se i svasta procita inace da ti bude teze posto vidim da ti je tesko,17333 je skroz cist rezultat bez twekovanja drajvera i windowsa ali sad za inat cu da ti postavim onaj sa twekovanim drajverima od 18666 imas ga u theadru "gedzo majstore sampionski p4" :confused: ali ustvari necu taj postaviti nego cu se malo potruditi pa da odemo gore koji poen,a mesto samo neki prognoza postavi rezultat bice mi lepse ako me stignes imacu vise volje da o/c:wave;

Eto lepo vam covek kaze da ce sa 17333 tweakovanjem drajvera i windowsa skociti na 18666, a ko zna sta je tu istina...:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VISOK NAPON

DADE je napisao(la):
Moram da te razocaram (posto vidim da nisi pratio desavanja) to se desilo pre promene cpu... Ubuduce nemoj komentarisati ako nisi u toku...
Pozdrav:wave;
U toku je veruj mi,zaboravio si i na corsair a covek nije:wave;

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VISOK NAPON

DADE je napisao(la):
Eto lepo vam covek kaze da ce sa 17333 tweakovanjem drajvera i windowsa skociti na 18666, a ko zna sta je tu istina...:(
Istina je da je moj prvi rezultat ali ne samo slika nego u top 10 imas i link prema future marku:wave; al je istina bolna;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VISOK NAPON

Kokos je napisao(la):
Istina je da je moj prvi rezultat ali ne samo slika nego u top 10 imas i link prema future marku:wave; al je istina bolna;)

ne secas se da smo ja ti i tekman zajedno sedeli kad si pokushavao da udjes u win sa korsairom i na kraju dosli do zakljuchka (kad se konachno upalio) da izmedju memorija nema razlike jer na tvojoj plochi nemju uticaj cas-ovi i druga podesavanja memorije bitna je samo magistrala a to ti je i tvoj samsug mogao,zar ne?
;)

u petak mi stizhu 2kom samsunga pc400c2 tad ces da vidis shta je nforce+slovenac

JFK je napisao(la):
u petak mi stizhu 2kom samsunga pc400c2 tad ces da vidis shta je nforce+slovenac
Da mi je znati,kakve veze ima slovenac sa memorijom.Jos ste vi mali za njegov rezultat,nazalost;)

Da mi je znati,kakve veze ima slovenac sa memorijom.Jos ste vi mali za njegov rezultat,nazalost;)

Nemoj tako, pa mi smo prvi na listi za amd-a, a ispod nas ima velikih overklokera...:D i mogli bi da se nadju uvredjeni ovom izjavom...
cheers

DADE je napisao(la):
Nemoj tako, pa mi smo prvi na listi za amd-a, a ispod nas ima velikih overklokera...:D i mogli bi da se nadju uvredjeni ovom izjavom...
cheers

Neznam da li mislis na mene, ali pretpostavljam da je tako i silno gresis ako mislis da cu se uvrediti. Ne vidim ni zbog cega bih. ;)

DADE je napisao(la):
cheers
Koliko znam Acu,on se nije vredjao sve ovo vreme koliko ga ja :hump: sa ovim P4:D ,tako da zaista ne vidim razlog da se vredja i sada.
A tebe kokos malo zajase:D ,pa se ponasas kao beba koja izgubi zvecku:D .

BTW ,svaka cast na rezultatima,samo napred, a ja i dalje ne dovodim u vezu slovenca i memoriju

slovenac je iz velenja i sad mi trenutno zadaje velike muke sa kondenzom, na -15 sa plastichnih creva i metalni spojki na procesoru skoro da teche voda. memorija je samo za dual chanel koji mi josh uvek nemamo sa jednim kingom od 512mb. zasad na cl3(8-4-4) na 200mhz sa kokosovim samsunzima razlika u 3dmarku 1/2 memorije je 780 poena shto nije loshe. jedva chekam dan da nadjem steping slovenca, shugavi jeftini amd od 50e jede skupocenog intela od nekih trichavi 260e, to je bash bachen novac bolje je za te pare uzeti neki ati bar te ochi ne bole i 3dmark ne ****;)

Koliko znam Acu,on se nije vredjao sve ovo vreme koliko ga ja :hump: sa ovim P4:D ,tako da zaista ne vidim razlog da se vredja i sada.
A tebe kokos malo zajase:D ,pa se ponasas kao beba koja izgubi zvecku:D .

BTW ,svaka cast na rezultatima,samo napred, a ja i dalje ne dovodim u vezu slovenca i memoriju

memorija dolazi iz nemachke a slovenac je doshao prekljuche iz velenja,i puno nam pomazhe oko procesora,piva sukova,jegera,sladoleda i 3dmarka.

Aca je napisao(la):
Neznam da li mislis na mene, ali pretpostavljam da je tako i silno gresis ako mislis da cu se uvrediti. Ne vidim ni zbog cega bih. ;)

zao mi simpsona shto se tako nervira zbog para koje je bacio na p4 a i sam vidi da nije vredan para naspram onog slovenca koji je tek pochetak 13mikrona od 50e ;) ;) chak i po kloku mu je blizu a performanse ne treba ni spominjati kad ne mozhe da parira ni nashima.:beat:

JFK je napisao(la):
zao mi simpsona shto se tako nervira zbog para koje je bacio na p4 a i sam vidi da nije vredan para naspram onog slovenca koji je tek pochetak 13mikrona od 50e ;) ;) chak i po kloku mu je blizu a performanse ne treba ni spominjati kad ne mozhe da parira ni nashima.:beat:
Treba sam sebe da zalis kada si prinudjen da places ko' devojcica jednom intelovcu(Sinisi),da ti nadje procesor :D :D

Simpson se najmanje nervira zbog para,jer ih ima i previse;)

A kom to "vasem" ne moze simpson da parira??O kojim rezultatima pricamo??

JFK je napisao(la):

Ti koji se tako dobro klokuju nisu ni priblizno 50EUR :hump:...bar ih ja ne dam za te pare;) ...pun ti je mailbox pa ne mogu da ti sibnem reply:rocket:

Tu privilegiju da ih ima za 50eur ima valek jer je on meni doneo memoriju i Albatrone iz Amerike, i eventualno jos poneko.

Pozdrav!

Vrh Dno