Šta je novo?

2600xt temperatura

Default rezolucija za 3dm 2006 je 1280x1024, ti si gledao rezultate sa 1024x768. Ja imam 4500 u 3md2006 u 1280x1024, kapirash?

Analiza ti je tacna ali za igre od pre godinu - dve, za nove igre to nije slucaj.

Hvala na pojasnjenju :0..
Izvinjavam se ako sam izazvao neko negativno osecanje, ali nigde nisam procitao da je 1280 default rezolucija..
Znam da je u 3dm2001 default 1024x768 - pa je to izazvalo zabunu :S:

@dule
Analiza ti je tacna ali za igre od pre godinu - dve, za nove igre to nije slucaj.
Ako moze pojasnjenje, ili kratak komentar, bio bih zahvalan.. Sta ocekujes da ce se desiti u odnosu 8600/2600Xt DDr3/ DDR4 ..

Pozdrav

Ma kakva negativna osecanja ... :)

Diskutovali smo o tome do besvesti, ali evo ukratko 8600 ima duplo vise texturnih jedinica, 2600XT ima ako se nevaram 3x vise "sejderske" snage, starije igre se vise oslanjaju na texture fillrate, novije na snagu shadera i to je to.

Inace sve ce ih sad poslati u penziju 3850 :D.

Poslednja izmena:
Da vratim ja temu tamo odakle je i krenula.

Imam tog pasivnog gigabajt 2600xt, nikakav ventilator ne duva u karticu, jer, pobogu, kupio sam karticu sa pasivnim hladjenjem. Da hocu ventilator ne bih ovu ni kupovao.

Temperatura je po catalyst control centru do 60 stepeni na idle, i jednom sam uspeo da vidim 70 u toku igranja, i to je maksimum koji sam uopste izmerio.

Sve radi najnormalnije, zatvoreno kuciste, o kartici i ne razmisljam. Uostalom, nije gigabyte trecerazredni proizvodjac, a i 3 godine garancije ide u prilog tome da mora da radi.

Ali da je vrela, bogami jeste. No, to je vec njen problem. :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno