Šta je novo?

25 Of The Best Home & Office Mac Setups

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Da lepo te pitam sta ne valja?

Izbavljenje našem piscu-Uliksu stiže i s mrakom, koji slično kao sneg, otkriva jednu osobenu "kulturu mesečine" u kojoj iskrsavaju najjraznoraznije epifanije zvukova i svetlosti, nebeske ili neonske, svejedno. Svet je mnogo bajkovitiji, očima deteta, ali i mnogo sivlji, tajnovitiji i strahotniji, očima deteta koje se zove Orhan Pamuk.

http://www.danas.co.yu/20070224/knjiga1.html

Koliko ja vidim pise SIVLJI kao sto sam i ja napisao. Dakle, AviJonu, gde je problem?

Pogreshno bi bilo reci siviji

Znam da je off al zna li neko info kad stize nova generacija imac-a [peryn inside]

Pazi, kao što se zaključuje iz mog nicka, ja ne znam gramatiku, (BTW, el si ti to mene prozvao time, što si naglasio J u mom nicku? :D), ali, logički gledano, nikako ne možeš tako koristiti menjanje boja.. Mislim, to je najlogičnije gledano, bez gramatičkog filozofiranja..
Konkretan primer, eto ti za žutu boju.. Da li je tvoja majica žuća ili žutija od moje?
Ili je ipak više žuta nego što je moja?!
Ili je leopard više siv nego tajger?

Stigo novi imac pre 6 dana ;)

Pazi, kao što se zaključuje iz mog nicka, ja ne znam gramatiku, (BTW, el si ti to mene prozvao time, što si naglasio J u mom nicku? :D), ali, logički gledano, nikako ne možeš tako koristiti menjanje boja.. Mislim, to je najlogičnije gledano, bez gramatičkog filozofiranja..
Konkretan primer, eto ti za žutu boju.. Da li je tvoja majica žuća ili žutija od moje?

Otkako ja znam za sebe tako se govori. Drugo, imas primera koliko hoces, sto po webu, sto po novinama i knjigama. To sto se tebi cini nelogicno je nesto sasvim drugo, ali da, to je sivlje, plavlje, crnje (crno da crnje ne moze biti, zvuci poznato zar ne?)... To je potpuno gramaticki ispravno, i ja i dalje ne vidim problem?

I necemo vise u off ;)

Poslednja izmena:

To se kaze: pleonazam :)

PS: A ono gore je Tiger, bez obzira sto Windows useri govorili :)

Poslednja izmena:
(crno da crnje ne moze biti, zvuci poznato zar ne?)... To je potpuno gramaticki ispravno, i ja i dalje ne vidim problem?

I necemo vise u off ;)

Da, OK za crnu, to znam, ali ne bih rekao da može za sve boje..
Delimire, OK, hvala, al' rekoh, nit' znam gramatiku, nit' me interesuje, kad nisam učio kad je trebalo, nekako me i sad mrzi... :p

Slažem ze sa off, ajde sad lepo obriši sve ove komentare moje :)

Evo nesto slicno. :)
http://nerdbusiness.com/blog/top-96-kick-ass-home-office-setups

alkx3d.jpg

p376027653-5.jpg

p347141051-5.jpg

Evo nesto i za illidana, Mac lovera. :smoke: :D

green.jpg

Poslednja izmena:
Ma bilo koja soba bi bila savršena za mene :)

Nazad
Vrh Dno