Šta je novo?

24” PHILIPS 241E1SB/00

U metrou:eyebrows:

uzimaj odma ako iam za te pare.
ja sam skoro dao 19 000 za 24` iz potpisabez dvi :/

Rekli su da ce biti u ponedeljak utorak, videcemo hoce li slagati :trust:

Ako je kao ovaj moj (ne moze da pridje mom starom Asusu 19") onda mu je jedini + cena.

Odoh i ja odma do metroa :D
Garancija ne moze biti manja od 2 godine po novom zakonu o zastiti potrosaca. Mada ovo je Srbija, ovde je sve moguce :d
Nego, jel bio ko do Metroa u BG-u, ima li ga ili ce ga tek dobijati ili ga nece biti uopste?

Poslednja izmena:
Ako je kao ovaj moj (ne moze da pridje mom starom Asusu 19") onda mu je jedini + cena.

Ti imas ovaj model ? DVI 24" ? Ja sam nasao par review-a na stranim jezicima, i jos utiske kupaca malo citao i uglavnom se slazu da je slika dobra(boje i sl.) a odziv u igricama malo sporiji, sto meni nista ne znaci, tako da ako ti nije pao neki primerak sa ivicnim curenjem ili kako vec, kupovina je super. Cak sam video na nekom nemackom sajtu da se prodavao za 110e sa nekim kuponom,tako da valjda ce biti ovde za 14K

Poslednja izmena:
Ne, imam 220E1SB (vidi se u moja masina). Sumnjam da im se panel nesto epohalno razlikuje, mada mozda i gresim, uglavnom ono sto mi najvise smeta je vertikalni ugao gledanja koji je uzasan tako da bih na to obratio paznju kod kupovine.

Bio sam sinoc do metroa u Krnjaci, naravno nemaju vise ni 24" ni 23". Prvi dan ujutru neka firma je dosla i kupila SVE.
ZVao sam i onaj u Zemunu, nema ni tamo...

Sumnjam da ce ga i vise biti, tako je to u metrou, nije prvi put da se to desva, naime oni organizuju prodaju akcijskog tipa sa nekolko komada bar sto se tehnike tice, jednostavno treba zaboraviti na tu ponudu.

u metrou se takve stvari na akcijama kupuju tako sto se red ispred samog metroa "hvata" vec prethodne noci ili vrlo rano ujutru tog dana....nekada i tada bude solidna guzva

znaci ako je nesto na aukciji npr 10og dana u mesecu,ti vec trebas oko 2-3 sata ujutru tog 10og da si ispred vrata metroa.....i onda kada ujutru pocnu sa radom,ti uleces kao manijak i trcis ka proizvodu koji je na aukciji kako bi ga zgrabio...

Metro radi non stop, tako da mozes da udjes unutra i da se grejes :D

ali nisu akcije raznih proizvoda non stop....

obicno se zna kada se "pusti" proizvod koji je na akciji u prodaju(mislim zna se u koliko sati naznacenog datuma) i onda horde kupaca srljaju ka tom proizvodu kako im neko drugi ne bi preoteo...svejedno da li su do tada cekali napolju ili nedaleko od rafa koji su nesto ranije prodavci napunili proizvodom na akciji....

srbijoo,najlepsaa bajkooo.....srbijoo oce i majkoo.....

nego,dosta spamovanja teme..:)

Poslednja izmena:
Ja evo došo iz metroa i nema ali što sam zato puko para na druge potrepštine. :rtfm:

Meni su rekli kao imaju problema sa dobavljacem, bice u ponedeljak,utorak. To jos u petak ujutru

Nazad
Vrh Dno