i jos nesto:Slowly-discharging capacitors fitted to the electrodes of each LCD cell on an FPD monitor allow the image to remain steady even at low refresh rates of below 60Hz.
CRT monitors use a phosphor gun to refresh the screen, causing screen flicker. TFT LCD monitors do not.
hvala svima,ja koristim monitor vec jedno 5 dana i nikako da se priviknem,refresh rate je 60,jel moze neko mozda da mi kaze kako da kalibriram te boje ne razumem se bas u tft monitore.
pozdrav
@Outlawz
Sto prave monitore od kojih se raspadaju oci u 21 veku. Ako njemu smeta logicno je da i svima ostalima smeta. Kakvi su to krsevi
@Outlawz
Sto prave monitore od kojih se raspadaju oci u 21 veku. Ako njemu smeta logicno je da i svima ostalima smeta. Kakvi su to krsevi
Hvala na savetu Leksa,verovatno si u pravu kidao sam se sa ovim monitorom vec 20 dana i nisam se naviko,sve me vise bole oci ko zna mozda sam vec navuko neku dioptriju,ali sada postoji problem,gde da ja sada probam koji mi monitor odgovara,mozda mi nijedan 22 inca ne odgovara,pojma nemam iskreno sta da radim ali izgleda da cu ga prodati posto sam ispao ****** pa sam bacio kutiju pa zbog toga nece da mi zamene, na kraju iako je monitor perfektan u svakom pogledu,ali zdravlje ispred svega.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari