Šta je novo?

2233BW koje panele stavljaju?

• Začetnik teme Začetnik teme xaver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xaver

Čuven
Učlanjen(a)
28.02.2004
Poena
620
Gledam pre neki dan 2243NW, dva monitora ista jedn do drugog, jedan star godinu dana a drugi nov i na ovom novom slika je sitina, sigurno, posto je dugo na trzistu stavljaju najgori sit od panela...

E sad interesuje me 2233SN, 2233BW...da li BW vredi ~40-50eur vise? ima DVI...samo to ili ima jos nesto da ih razlikuje.

I zanamima me sta mislite da li je 2233BW bolji od 223BW (starijeg). Posto hocu caletu da uzmem TFT a ima 223BW vec godinu dana pa reko ako je 2233bw bolji monitor od 223BW da uzmem novi a caletu dam ovaj moj, njemu nijanse nece mnogo znaciti jer mu monitor treba za internet i tekst.

dzaba brate, mnogo kosta, vidim da je ~250eur, to mi je iznad budzeta. Planirao sam da uzmem neki monitor za manje od 150eur, onda reko' ajd do 18x eur da uzmem taj 2233BW ali samo ako vredi tih 40-50eur preko 2233SN

Sad sam nekako najblizi tom SN modelu, pojama nemam
Ne znam koja bi bila neka opipljiva razlika izmedju 2233SN i 2233BW (ne znam koliko DVI znaci u prakticnom smislu)

U firmi nabavili nekoliko 2233BW nedavno (iz M-SANa), svi su sa Samsung panelima. Kvaliteta prikaza je više nego ok s obzirom na to da su priključeni preko VGA izlaza na laptope, kao extended desktop. Generalno mi se čini OK monitor, za razliku od T220 ovaj ima bar neke mogućnosti podešavanja panela na stalku.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno