Šta je novo?

22" monitor

ACAS

Cenjen
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poena
169
polovan za koliko moze da se nadje i na sta obratiti paznju??

Pa monitor se kupuje prema potrebama. Ukoliko si npr. desktop korisnik onda ti nije bitan kvalitet grafičke jer ti neće biti potrebna zver koja tera igre u 1920x1080 sa odličnim fps-om. Više obrati pažnju na osvetljenost ekrana i na to da ne zamara pri dugotrajnom korišćenju. Ako si gejmer onda prvo proceni da li ti je sadašnja grafička jaka da prikazuje i te velike rezolucije a da pri tom igre ne seckaju. Ukoliko to nije slučaj budi spreman da skuplajš pare i za bolju grafu.

Ako radiš grafiku onda ti je verovatno kalibracija boja od interesa. Postavi sebi pitanje da li ti je neophodan DVI ulaz ili ti i VGA završava posao. Takođe odredi gornji limit finansija pa pogledaj da li na tržištu novih monitora postoji neka ponuda koja te zadovoljava jer je ipak bolje uzeti nov proizvod.

Što se tiče oglasa čekaj da se pojavi neko ko hitno prodaje jer tada dobijaš odličan monitor po veoma sniženim cenama jer čoveku trebaju pare. Kod tih ponuda ne oklevaj već kupuj odmah. Zbog toga malo istraži tržište i upoznaj se sa modelima da bi barem znao šta kupuješ. Kada pričaš sa prodavcem postavi mu sva pitanja a posebno ona nezgodna jer ćeš tako videti koji je pravi razlog prodaje (loš proizvod, defekt, hitno potrebne pare).

Hvala diplomac, prva poruka tvoja i bas meni odgovor:) Trbe mi trenutno samo za igrice i filmove, tj obicno koriscenje.. Imam radeon 5670, novu, tako da to je to od graficke.. racunam da ona moze da tera sve igre na high/medium na 22" ekran,a to je sve sto mi treba..

VAZNA STVAR, NEKUPUJEM JOS MONITOR, treba prvo prodam moj... a posto su mi stigle vec 4 ponude na pp da kupim, da kazem ljudima da NEKUPUJEM JOS...

Vrh Dno