Šta je novo?

22 inca na tnt2

• Začetnik teme Začetnik teme gru b.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gru b.

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2004
Poena
309
Moze li TNT2 M64 da prikaze rezoluciju 1680*1050 na tftu? Zasto kazu da za tu rezoluciju treba dobra karta, pod uslovom da ne koristim komp za igre? Ima li neke razlike u kvalitetu same slike kod novijih kartica ili je vise u pitanju marketing?

Kad može 1600x1200, može i 1680x1050. Mada je moguće da bude problema sa prikazom.
Probao sam GeForce 256 na toj res. i bio je zamućen tekst.
Otprilike, posle GF4 pa naovamo je isti kvalit prikaza.

Prvo probaj ili (još bolje) pazari neku normalniju graf. i nema brige.

ako je veza analogna a ne dvi svaki kvalitetniji proizvdojac iz tnt2 vremena (elsa, diamond, guillemot) ce se pokazati i bolje od danasnjih kartica...

Ja sam probao sam TNT2 i ATI 7000 da guram 19'' analog wide (1440*900) i nije bilo bas najbolje. Jeste radilo ali nekako bilo malo mutno i sitnija slova su treperila, dok osvezavanje mi nije dozvoljavao da pomerim preko 60hz. Kada sam pozajmio od drugara GF4 ista je situacija bila, s tim sto sam sada mogao da osvezavanje gurnem na 75hz sto se ispostavilo kljucno, slika je postala ostra i nije bilo nikakvog treperenja.

Sumnjam u pozitivan ishod (ili makar zadovoljavajući). Mislim da je neki donji minimum ATI 9200/9250 ili sl.

Poslednja izmena:
ако си се већ испружио (или ћеш се испружити) за монитор, жртвуј још 10-15€ за неку половну графу... сигурно ћеш је наћи овде у огласима...

Bas tako.
Uzmi neki gf440 ili barem 5200 ima za 15ak evra lako da se nadje

tnt su imale dosta los 2d, nadji ti voodoo 3 slika kao zilet... ako ti treba analogni signal... ili sto rekose ljudi neki noviji ATI

Ovo pišem sa RivaTNT Vanta 16MB prikačenom na 22" u 1680x1050.Radi ok mada nije ni blizu slike koja se dobije preko DVI-ja.Primetno je kašnjenje prilikom skrolovanja ali može da posluži.

To je baš tema ovog topica.

Nazad
Vrh Dno