However, the advantage of digital signals for LCDs is of somewhat less importance now than it was a few years ago. Analog signal processing has improved to the point where major differences in image quality can be difficult to detect. Unless you're a pro photographer, a prepress professional, or someone else who needs superprecise, top-notch image quality, you should be fine analog signal on a LCD screen
Chek...kud vishe sa oshtrijom slikom? Meni je 22` vezan dsubom i pikseli bi mi se urezali u reznjacu kad bi bilo ostrije...evo sad sam zabio oko na 10 cm od monitora, i vertikalna ivica svakog slova naleze na vertikalu piksela, bez da i malo menja boju okolnih pixela..
a shta si imao pre 731bf ?
kolika je stvarno razlika u praksi za igre i filmove, nikakvi napredni graficki programi ili nesto slicno....:trust:
a shta si imao pre 731bf ?
Da ima DVI uvek bi bio savrseno auto-adzastovan.
Da ima DVI uvek bi bio savrseno auto-adzastovan.
za sada ja jedino mogu da tvrdim da kod monitora koji imaju i Dsub i DVI uglavnom postoji veoma vidljiva razlika izmedju ta dva u korist DVI.. ali ostaje pitanje da li je u pitanju losa implementacija Dsub-a i pitanje kako je on implementovan na monitorima koji imaju samo Dsub..
A ovi sto imaju samo Dsub monitore i tvrde da nema razlike nek okace macku o rep to dok ne uporede monitor uz monitor (Dsub -> DVI) a da pri tom nisu coravi![]()
@vdr1981 probaj da uradish printscreen na slepo bez prikachenog monitora pa da okachish sliku na forum da vidimo da li ce biti oshtrija![]()
shalim se malo (nemoj da se ljutish) ali stvarno nema smisla kachiti ovakve slike (ne pokazuju nishta) jer ce svako od nas na svom monitoru sliku videti u drugom kvalitetu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari