Mare je napisao(la):Nema tog CRT-a koji moze da vam da neometano visesatno gledanje. Ja sam mislio da cu zamenom vremesne 15-ice za novu 19-icu dobiti na ovom planu, ali zaprano jedva sam malo povecao broj sati ozbiljnog rada pre vidnog zamora.
TFT je vec druga prica, na faxu mogu da buljim u isti satima i nista... tako da uzmite CRT samo i jedino za igre i filmove, za rad/citanje jedino TFT...
Probaj i na 60, neki TFT-ovi jednostavno ne vole vise od toga...Alien022 je napisao(la):Ej ljudiii!!! Da iskoristim priliku da vas pitam!!! Posedujem Samsung SyncMaster 710N 1280x1024 @70hz, i cini mi se da imam neka podrhtavanja u slici, malo me nervira pa bih vas molio za pomoc!!! Dali nesto nije u redu sa podeshavanjima!!! Unapred hvala!!!
kosmos je napisao(la):Ja 5 godina gledam u IBM P202 1600x1200@85 (21" soni trinitron) i za ovo vreme jedno sto mi smeta, je to sto se covek navikne na odredjeni kvalitet slike, pa kad treba da radi nesto na nekom djubretu onda nastaje problem. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari