Šta je novo?

2008 E3 Awards

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
http://ve3d.ign.com/articles/features/40372/2008-E3-Awards

Best Graphics
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Developer: GSC Game World
Publisher: Deep Silver
Release Date: Sept. 08
Shown at E3 on the: PC
Also Appearing on the: PC

Why it won: The best graphics award this year was hard to call. On one hand, we had Crysis Warhead. On the other, we have S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Warhead’s graphics looked exactly like Crysis (maybe a little watered down so they ran faster) while Clear Sky showed a significant visual improvement over S.T.A.L.K.E.R.’s visual prowess. Crysis Warhead crashing on me in the middle of playing didn’t help either. Clear Sky’s technological feature set is extremely impressive as well and the demo looked absolutely fabulous.

Ne iznenadjuje me ovakva odluka 🙂 Mada bih ja nagrade drugacije podijelio.

Ako si već otvorio topik o awardovima, mogao si ih i okačiti (makar neke), a ne samo ono što je dobio Stalker Clear Sky...

kako kada on nista drugo i ne vidi...

Mnogo si se bre ubacio oko tog Stalkera, Starac... :d

Mislim lepo je to al ipak vodi racuna da ne preteras! Uzgred kad smo kod ove nagrade, reklo bi se na osnovu svega vidjenog do sada a i na osnovu gore navedenih stvari koje si citirao, da je ova nagrada dodeljena vise za ulozeni trud nego li za naj, naj grafiku!

Drugim recima jos ce proci malo vremena dok nesto ne presisa Crysis u tom domenu. Moj adut po tom pitanju bi mogao da bude id-ov Rage, al i to cemo videti dal ce bas tako biti... 😉

Poslednja izmena:
Ako si već otvorio topik o awardovima, mogao si ih i okačiti (makar neke), a ne samo ono što je dobio Stalker Clear Sky...

Na brzinu sam prokomentirao ono sto mene zanima. Nemam bas puno slobodnog vremena. A za ostalo imas link.

Mnogo si se bre ubacio oko tog Stalkera, Starac...

Mislim lepo je to al ipak vodi racuna da ne preteras! Uzgred kad smo kod ove nagrade, reklo bi se na osnovu svega vidjenog do sada a i na osnovu gore navedenih stvari koje si citirao, da je ova nagrada dodeljena vise za ulozeni trud nego li za naj, naj grafiku!

Drugim recima jos ce proci malo vremena dok nesto ne presisa Crysis u tom domenu. Moj adut po tom pitanju bi mogao da bude id-ov Rage, al i to cemo videti dal ce bas tako biti...

Pa da sam ja dijelio nagrade, Clear Sky bi dobio best action PC game nagradu. I dakako tu je jos i Empire: Total War. Toliko o pretjerivanju 🙂 Ovaj lik sto je dijelio nagrade mi izgleda kao da ima 12 godina, jer mu je napucavanje zombija (Left 4 Dead) extra zabavno?

A za grafiku se ne bih slozio s tobom. I Crysis i Clear Sky imaju svoje adute u segmentu. Sve je stvar ukusa. Atmosferu kakvu ima Stalker nema niti jedna slicna igra, a ponajvise zbog grafike.
I pazi, mi nismo imali priliku zaigrati CS demo, tako da ne znamo kako to izgleda u igri 😉

Na brzinu sam prokomentirao ono sto mene zanima. Nemam bas puno slobodnog vremena. A za ostalo imas link.

Pa da sam ja dijelio nagrade, Clear Sky bi dobio best action PC game nagradu. I dakako tu je jos i Empire: Total War. Toliko o pretjerivanju 🙂 Ovaj lik sto je dijelio nagrade mi izgleda kao da ima 12 godina, jer mu je napucavanje zombija (Left 4 Dead) extra zabavno?

A za grafiku se ne bih slozio s tobom. I Crysis i Clear Sky imaju svoje adute u segmentu. Sve je stvar ukusa. Atmosferu kakvu ima Stalker nema niti jedna slicna igra, a ponajvise zbog grafike.
I pazi, mi nismo imali priliku zaigrati CS demo, tako da ne znamo kako to izgleda u igri 😉

Ma nisam mislio bre na grafiku kad sam reko da si se ubacio mnogo, nego na to sto si samo ovo okacio ovde. Mogao si to lepo da zakacis u okviru CS teme koju si i otvorio, kapiras?! 😀

A sto se grafike tice, slazem se s tobom da treba sacekati igru, to sam cini mi se vec spomenuo barem jedno dva puta, samo realno gledano Crysis je igra koja ide ispred svog vremena u tom grafickom domenu tako da je to upravo i razlog zasto nista nije ni dodavano. Mislim cinjenica je da Crysis jos uvek ne radi kako treba na vecini masina cak i danas i da se ja pitam izbacio bih u Warhead-u iz upotrebe jedno barem 3/4 filtera jer mislim da bi igra mnogo bolje radila bez njih, a cenim da ne bi nista losije izgledala i bez toga. S druge strane, naravno pozabavio bih se malo vise optimizacijom same igre. A to vec govori samo po sebi dovoljno i ja iskreno verujem da ce bas to i uraditi ljudi u Crytech-u, jer sta ce im vise od ovoga u ovom momentu! ,)

A sto se CS-a tice, svaka cast za ulozeni trud. E sad videcemo kako su i na koji nacin momci iz Ukrajine dozirali odredjene efekte u igri i tu famoznu upotrebu dx10 rutina. 😉

Ma nisam mislio bre na grafiku kad sam reko da si se ubacio mnogo, nego na to sto si samo ovo okacio ovde. Mogao si to lepo da zakacis u okviru CS teme koju si i otvorio, kapiras?! 😀

Mogao jesam okaciti u CS temu, ali bi onda poceo Crysis vs Clear Sky fajt i brisanje postova. Ovako svatko moze komentirati ono sto ga zanima 😉

Nazad
Vrh Dno