Šta je novo?

2004 - Most Downloaded programs @ SnapFiles

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za 50% programe - nikad cuo.

Poslednja izmena:
Zonimire, smiri se... ko je uopšte pomenuo Maxton (bez H 🙂 )?

P.S. Čoveče, postao si paranoičan 😉 ...

borab je napisao(la):
Za 50% programe - nikad cuo.

Pa, ti si obavesten co'ek 😀 Ja nisam cuo za 85% :eyebrows:

ZoNi je napisao(la):
ma, morao sam da to napisem, da me ne bi odma' svi smarali da sam zbog toga dao ovaj link!

a link sam dao bas iz razloga koji je borab rekao: mnooogo nepoznatih, a popularnih programa! 🙂
Mada nikome i dalje nije jasno zasto se ti boris (trosis svoje vreme) da probijes taj browser...

Uh , burazere, al ti je avatar. Kako li je prosao pored moderatora?

borab je napisao(la):
Uh , burazere, al ti je avatar. Kako li je prosao pored moderatora?

Moderatori su sa zadovoljstvom zaklucili da je Briana Banks u pitanju i sa velikim zadovoljstvom su cestitali coveku na odlicno osmisljenom avataru, cemu se i licno pridruzujem. Ne vidim kakav bi sad problem od toga trebalo praviti...

Pa, ovo moze da se tumaci kao scena na kojoj se vidi devojka koja jase "konjica" jel` te 🙂, pri cemu su joj oci zatvorene zbog vetra, a u usta otvorena kao izraz straha (mozda je neki veci "konj" u pitanju), ili zadovoljstva (verovatno je konj/konjic "zahvalan" za jahanje). To sto se zove Briana Banks, ne uskracuje joj pravo da jase cak i pravog konja, plemenitu zivotinju.
Salim se naravno, gosn filipp bi trebao da jos jednom da uzme u razmatranje izlged i poruku svog avatara, jer to, osim toga sto govori o sopstvenom, unutarmoralnom vrednovanju i isticanju instikta u odnosu na druge sopstvene potencijale i interesovanja, odrazava i neku vrstu identifikacije sa porukom iz motiva koji prezentuje avatarom i ono kako zeli da ga mi percipiramo, zatim krsi pravila foruma, i evenutalno vredja osecanja neke od retkih dama na ovom forumu. Svi mi "volimo" ovakve i slicne "dame" (taman posla da je drugacije) i sale, ali postoji granica ukusa i postovanja pravila. To je bilo najdiplomatskije receno sto sam mogao. 😀

Poslednja izmena:
Smatram da avatare u slicnim kontekstima treba dopustati, sem naravno ukoliko su eksplicitno pokazani intimni delovi tela. Ne vidim sta ima lose u njegovom avataru.
Naravno, najbolji avatar imam - ja 🙂

Mali OT: znate kako je dobro kad pogasite avatare... 🙂

Kad smo kod toga gde ko visi, ja sam na LC-u 😉 ...

Za one kojima smeta neka pogase kao sto pise u postu gore.Ne ulazim u to zasto im smeta, mada....

E sad, avatar sam privremeno promenio zato ''sto govori o sopstvenom, unutar moralnom vrednovanju" kao sto neko rece, pa rekoh da istaknem na koju jos vrednost obracam paznju :d

filipp je napisao(la):
Za one kojima smeta neka pogase kao sto pise u postu gore.Ne ulazim u to zasto im smeta, mada....

E sad, avatar sam privremeno promenio zato ''sto govori o sopstvenom, unutar moralnom vrednovanju" kao sto neko rece, pa rekoh da istaknem na koju jos vrednost obracam paznju :d

Eto, pokazao si da si duhvoit, to je lepo 🙂 .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno