Pa, ovo moze da se tumaci kao scena na kojoj se vidi devojka koja jase "konjica" jel` te 🙂, pri cemu su joj oci zatvorene zbog vetra, a u usta otvorena kao izraz straha (mozda je neki veci "konj" u pitanju), ili zadovoljstva (verovatno je konj/konjic "zahvalan" za jahanje). To sto se zove Briana Banks, ne uskracuje joj pravo da jase cak i pravog konja, plemenitu zivotinju.
Salim se naravno, gosn filipp bi trebao da jos jednom da uzme u razmatranje izlged i poruku svog avatara, jer to, osim toga sto govori o sopstvenom, unutarmoralnom vrednovanju i isticanju instikta u odnosu na druge sopstvene potencijale i interesovanja, odrazava i neku vrstu identifikacije sa porukom iz motiva koji prezentuje avatarom i ono kako zeli da ga mi percipiramo, zatim krsi pravila foruma, i evenutalno vredja osecanja neke od retkih dama na ovom forumu. Svi mi "volimo" ovakve i slicne "dame" (taman posla da je drugacije) i sale, ali postoji granica ukusa i postovanja pravila. To je bilo najdiplomatskije receno sto sam mogao. 😀