Šta je novo?

200-250e, TFT sa DVI, koj?

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
855
Imam budzet od 200 do 250 evra za 17 ili 19'' tft, dvi mi je obavezan. Namena je rad u desktop aplikacijama, filmovi i tv, povremeno igranje (8ms bi trebalo da je dosta za ovakav vid igranja).

Nisam dugo gledao cene, ali gledajuci danas videh da mi se od trenutne ERCove ponude samsunga, nijedan sa DVI ne uklapa u cenu. Neki savet za nekog drugog proizvodjaca, ili mozda neka prodavnica koja recimo ima malo starije samsung modele a da imaju DVI (recimo 930bf bi trebalo da se uklapa).

Mozda LG

Sasvim OK je LG L194WT za nekih 220 evrica. To je 19" monitor sa DVI, 5ms, ali je Wide.
Preporucujem ti bas Wide zato sto ovi monitori polako postaju standard.

Poslednja izmena:
Koja mu je zapravo native rezolucija posto nalazim razlicite podatke na netu...

Odgovara mi najvise da ima duzinu 1280 kao native...

930bf je ok izbor, ako ga ima za 250e, 19wide samo ako prelazis sa 15 crta na tft, jer ti treba nesto vece 🙂

Pogledaj samsung 731bf od 2 milisekunde odzivom.Ja sam ga kupio sestri i povremeno ga koristim i mogu ti reci da je sasvim ok monitor a poseduje i dvi.

Cao za Te pare kupi Samsung 940BW 19"wide 1440x900 4ms

ja licno sam ga danas to jest vec juce pazario za 19000din radi ko sat znaci vec nekih 7-8h do sad radi bez prekida hladan ko led😉 he,he,he KONTRAST je odlican toliko mozes da naguras jacinu slike da nemozes da gledas u njega a normalno i da zatamnis upravo sam presao sa 796MB+ CRT koji je radio PERFEKTNO i garantujem ti da je ovo mnogo bolje to sto je Wide i sto sam ja kao i drugi tripovao da ce slika biti razvucena he he cak i na rezoluciji od 1024*768 koja nije standard za ovaj monitor posto ja Wide treba ce ti nekih 5 eventualno 10sekundi da se naviknes😉 ugao ne menjanja ostrine i kvaliteta slike je nekih 80"/80"

Tako da za te pare 940BW i vozi

pozzzz.....:wave:

Monitore oznake N i NW zaobidji

igranje naprimer Liquidatora na 796MB I 940BW pppaaaa samo cu ti reci probaj😀

Poslednja izmena:
100 ljudi 100 cjudi 😉

Ja uzeh 932bf za 288e. Za sada mu je jedina mana ugoa gledanja odozdo (bitno je manji od ugla gledanja iz drugih pravaca). Sa 2ms je vise nego pogodan za igranje, ima dvi, lepo izgleda i ne cisti se tako tesko kao sto sam mislio da ce biti slucaj sa sjajnom plastikom.

Nazad
Vrh Dno