Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ako je to izbor polovnog monitora, onda biraj onaj koji je novije godiste. Tu su negde po zvalitetu izrade, mozda je HP za nijansu bolji, ali trebalo bi da su oba odlicna. Jedino, ako su matoriji od 5-6 godina nemoj da ih pazaris.
Da radi se o polovnim monitorima, stari oko 4 godine sa digitalnim kontrolama OSD itd, sam ekran je jako malo zakrivljen a slika u 1280*1024 na prvi pogled deluje zaista korektno (verovatno bih probao i s Nokia programom pre kupovine), 1600*1200 takodje solidno izgleda.
Jedino sto me brine je trajnost tj. moze li on da odradi kod mene par godina (bar 3-4) i sta treba da gledam da bih bio siguran da je sve OK.
Da li se pri testiranju kontrast i brightnes stavljaju na max ili?
P.S da li je nokia test program bolji od ovoga (Nec) koji sam vec skinuo sa Benchmarka pre par meseci?
Ako je to izbor polovnog monitora, onda biraj onaj koji je novije godiste. Tu su negde po zvalitetu izrade, mozda je HP za nijansu bolji, ali trebalo bi da su oba odlicna. Jedino, ako su matoriji od 5-6 godina nemoj da ih pazaris.
Zasto ne starije od 5-6 moj Compaq (sa Sony trinitron cevkom) je star 7 godina! (95 godiste) I tvrdim da nema nista novo bolje za ispod 400DM, bolji su i to malo, NF i FE, a puno bolji Sony-jeve zveri.