Šta je novo?

2 x 8800gts ili 8800gtx

migele

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2007
Poena
301
molio bih za pomoc posto nisam expert za hardwer..mozda je ovo pitanje nekima smesno...uzimam novi sistem pa sta preporucujete, dali je bolje uzeti 2 vezane(spojene) Asus EN8800gts ili jednu 8800gtx....zahvalan na pomoci...

Ljudi ma ovaj se korisnik migele, sigurno zeza, zavlaci nas ovde, jer niko nije toliko lud da sada kupi 8800 GTX, valjda svako ume da procita sta se ovde pise i da sabere 2 i 2 i da kupi sve sem 8800 GTX i GTS (starih) kartica, ovo se sigurno neko zeza, da vidi kako ce ljudi da reaguju ili mu je dosadno...

Pa mozda mu je tata direktor neke malo jace firme, pa mjesecno mlati po 2000-3000evra. Shta je njemu onda dati 400e za graficku ako ima para ko salate. Realno gledano jedino sto je jace mogao uzet je Ultra (dva dana sam se igrao na Ultri, o boze sto je bilo lijepo:D)

Najverovatnije da bih ja tebi mogao da budem tata WHIPLASHER ;)...Fanatik sam da igram na HIGH END masini a nisam u zadnje vreme bio bas upucen tako dobro u hardwer zbog velikog posla,a nadjoh dobar forum :) pa reko da pitam za pomoc...

Najverovatnije da bih ja tebi mogao da budem tata WHIPLASHER ;)...Fanatik sam da igram na HIGH END masini a nisam u zadnje vreme bio bas upucen tako dobro u hardwer zbog velikog posla,a nadjoh dobar forum :) pa reko da pitam za pomoc...

Loool pa nisam ja mislio nista lose. Samo sam htio reci da mozda imas kesha i da te nije briga za cijene grafickih.

P.S. Nije valjda da si toliko mator da mi tata budes :D Meni su 24 sad ce 25;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno