Kakav si ti covek@Flight ,ma pitao sam za konkretno sta je jace i bolje ,prva opcija ili druga...hvala na tvom beskorisnom filozofiranju...
hvala na savetima ..uzeo sam novu MSI 768MB 8800GTX-T2D768E-HD-OC PCIe (kod nas i nema bolja) .ima ista u kombinaciji sa vodeni hladjenje (pakom)...a sto se tice cekanja tipa za mesec dva bice jeftinije ,po meni to je krug koji nema kraja...uostalom na prolece vec izlazi DirectX 10.1...Aktuelne DirectX-10 karte nece biti kompatibilne
koliko vidim po onoj listi sto je Sasa moderator izbacio 8800GTX se nalazi po snazi iznad 8800GTS 640 mb a ja sam hteo da uzmem bas najskuplju koja je imala pre 3 nedelje kod nas....i nemam bas nijedan razlog da nekog provociram ovde,kako to neki navode....tacno je da za manje para dobijamo karte sa slicnim performancama...ali ja sam hteo da uzmem najj.....i kako rece Sasa za Listu: - u startu smo svesni da se neće svideti svima, ali se nadamo da ce mnogo više ljudi od nje imati pomoći .Ma najbolje da zaboravimo ovu temu jer svako ima neko svoje vidjene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari