Šta je novo?

2 problema... + za servise pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme Rusi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rusi

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
690
Posle restarta win-a ako ne ukljucim net konekciju dobijem ovu poruku
Work offline.webp

Od kog je to programa? Hocu da iskljucim.

Svaki put posle restarta pobrkao mi se nesto oko .url ekstenzije. Kada hocu da je startujem dobijem sledece:
printer.webp

Za url esktenziju mi stoji da mi je startuje Opera. Zbog tog brkanja sa url ekst. mi se blesira Total Commander, svaki put kada startujem nesto izbacuje error...

Posto kupujem stampac ovih dana a ranije sam pogasio servise koji mi ne trebaju kao i izmedju ostalog za stampac zamolio bi nekog da mi napise koji su to da mogu ne smetano da instaliram stampac.

Za štampač najvažniji servis je spoolsv.exe(Print Spooler)
Prema ovom sajtu http://www.blackviper.com/WinXP/Services/Print_Spooler.htm i sledeći moraju biti aktivirani da bi sve funkcionisalo pravilno svchost.exe(Remote Procedure Call (RPC)),tcpsvcs.exe(TCP/IP Printer Server),fxssvc.exe(Fax).
Ovo prvo ti je od nekog web browser-a,verovatno,a za ovo drugo si pobrkao sliku,cini mi se

Poslednja izmena:
Hvala ti. Sada sam proverio ne mogu da nadjem te servise... Da li se oni ubace prilikom instalacije..?

Nisam pobrkao sliku

Poslednja izmena:
ako ti se kada klikneš na URL ikonu pojavi ona slika, znači da ti je default action za URL objekte PRINT umesto OPEN. Da bi to sredio, otvori bilo koji direktorijum explorerom i idi na meni Tools->File Types, pa u spisku ekstenzija nađi URL, klikni na advanced pa stavi da default action bude OPEN. Ako ti ni to ne pomogne, bolje reinstaliraj XP jer koliko vidim već si ga prilično zabrljao...

Nesto sam *****ao. Obrisao sam url ekstenziju i kreirao sam novu (u file types). Kreirao sam novu url, da otvara opera, stavio na open i sada se blesira i ne konta unutra kao link. NEgo bezveze nesto pootvara u operi.
Sve je pocelo odavde:

4lo7xe.jpg

Strana o tom problemu je ovde:
http://www.ghisler.ch/wiki/index.ph...ander_becomes_unstable_and_even_crashes._Why?

Provalio sam da me url ekstenzija zeza...i tako sam zapoceo ovaj topik.

btw ono za offline nisam nasao ko to pokrece...

---------------------

Izgleda da sam namestio. U operi sam stavio da radi sa url ekstenzijom i sama je namestila u file types ekstenziju.
Treba da resetujem, sada mi se defragmentuje HD pa cu videti posle.
Ostaje za offline da vidim sta je...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno