Šta je novo?

2-port KVM USB Switch, gde? :)

• Začetnik teme Začetnik teme c h e
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

c h e

Čuven
Učlanjen(a)
22.02.2003
Poena
645
Dakle, kao što sam naslov kaže, potreban mi je KVM switch za USB tastaturu i miša, koji provereno podržava rezoluciju 1280x1024 (da ne pomera sliku kada se menja rezolucija: loše iskustvo od ranije). Nebitno mi je da li je sa DVI izlazom ili ne, jer imam adapter i za DVI-VGA. 🙂 Do sada sam u Beogradu nalazio Frankenštajn varijante za PS2 tastaturu i miša, a povezuje se sa računarima USB kablovima (?), i ubeđivan sam da je to što mi treba, a nije.

Bio bih zahvalan za informaciju gde bih u Beogradu mogao naći ovo što mi treba.

Hvala na preporuci, takođe sam imao na umu Pakom, ali mi je bilo čudno što samo oni imaju u ponudi ovakve proizvode. Aw, usresredio sam se na nabavku ovog modela, jer su mi ipak potrebni i audio ulaz/izlaz. Javljam utiske sledeće nedelje, najverovatnije.

🙂

Poslednja izmena:
8500 za 2PC KVM???? Mnogo bre... pogledaj malo naokolo, sigurno ćeš naći jeftinije

Poenta topica. 🙂

Nisam nigde našao KVM koji mi je potreban. Veoma retko tražim pomoć ove vrste preko foruma. Video sam reklamu u prošlomesećnom 🙂D) Digital!-u za LevelOne switcheve, jedan mali izgleda kao nešto što bi mi odgovaralo, ali iako piše da je Pakom zastupnik nema ga u cenovniku.

Hvala u svakom slučaju, ja sam odlučio da ipak sačekam završetak praznika da bih se dao u poslednju fazu potrage. Link koji sam dao i dalje mi je prva opcija za kupovinu.

PIN valja😉

Hehe, da. 🙂

A je l' ima negde KVM switch za DVI monitor?

Ja nisam do sada video, ako naletim javiću ti.

Ja koristim adapter za DVI, jer imam grafičku koja ima samo DVI izlaze, a koristmi već KVM svič(eve).

Ima u inostranstvu, a verovatno ce biti i ovde, jer, koliko sam ja cuo, nema poente da se DVI monitor koristi na "obicnom" KVM switch-u.

Ima ima, ali vi ne bi dali te novce🙂

Ima u DESKu i LOGOu Digitus za 3xDVI+audio+USB+PS/2... samo je cena boli glava... :S:

Poslednja izmena:
To je ono čudo od preko 10 000, za tri kompa?

Da, u LOGO-u je oko 9600 din... sprava nije nikakav spektakl, ali je zgodno spojiti sve to u jedan uređaj, jedino što me nervira je činjenica da Logitech G15 ne dobija dovoljno struje za backlight i display uprkos tome što switch ima svoje napajanje. :wall: + što nV grafika ne uspeva da pogodi osvežavanje kad prebacujem na nju sa drugih compova, ali to se nadam da je do grafičke a ne do KVMa pošto kad prebacujem na ATI mašinu, radi kako treba (probao i na drugim portovima)... :S:

Sve u svemu, dosta je to para, ali ako hoćeš DVI i uz to imaš USB tastaturu i miša, nemaš previše izbora - samo DVI+PS2 za dva compa je bio oko 4000 kad sam ja gledao, zaseban USB switch još oko 2000... Audio switching je došao čisto gratis, bar meni nije bio neophodan, kao i mogućnost priključenja tri compa.

+ što nV grafika ne uspeva da pogodi osvežavanje kad prebacujem na nju sa drugih compova, ali to se nadam da je do grafičke a ne do KVMa pošto kad prebacujem na ATI mašinu, radi kako treba (probao i na drugim portovima)... :S:

Stani, koči.... čekaj 🙂

Jest da je off topic ali objasni šta ti se tačno dešava? Kod mene lepo radi dok Win ne digne drajver za grafiku, nakon toga samo mali crnci 🙂 Daj da vidimo u kom grmu leži krokodakodil.

Aj nećemo ovde da đubrimo, čovek pitao gde ima USB switch, ja videh u LOGOu na Bulevaru razne Digitusove i to bi bilo to. O radosti switchOvanja na DVI KVMu u odgovarajućoj sobi. 🙂

Nazad
Vrh Dno