Šta je novo?

2 players vs botovi

Sivi

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2004
Poena
619
Ja i komša smo umreženi pa jel ima neko neku preporuku za igru gde nas dvojica možemo da igramo protiv compa (botova), osim CS-a.
FPS ima prednost ali mogu i strategije.
Hvala unapred.
Pozdrav.

Quake II (botovi se skidaju odvojeno)
Quake III Arena/Team Arena
Unreal Tournament
Starcraft
Warcraft II Battle.net Edition
Warcraft III
Age of Empires II

to ti je, otprilike, a must play lista...

*** voodoo odakle izvlačiš te igre poput Warcrafta 2???
Preporučujem LOTR Battle for middle Earth, Serious Sam 2, Q3 ali pre svega neprevaziđeni Warhammer 40k Dawn of war.

P.S. može i Armies of exigo

Poslednja izmena:
Ništa od toga novog ne može da prismrdi ovim starim igrama po atmosferi i gejmpleju.

a ni po datumu izdavanja :D Salim se, ali 90% igara sa spiska je izdato u proslom veku :D

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ništa od toga novog ne može da prismrdi ovim starim igrama po atmosferi i gejmpleju.
Ne može možda tebi kad ti je komp iz prošlog veka :) Mislim, daj, naravno da je tebi atmosfera mnogo loša na celeronu na gigaherc, 256 rama i ubogim kartama koje menjaš na 6 meseci a presipaš iz šupljeg u prazno jer je najjače što si ubacio 9550 :d I odustaneš čim naletiš na problem :p

Prvo, ja imam 512MB RAM-a, drugo, procesor je 1.4G i još uvek tera i nove igre (kako-tako), a treće, LOTR-BFME mi radi dobro a Serious Sam 2 odlično, tako da ćuti :)
A pare za apgrejd nedam, kad vidim kakav su krš ove nove igre (eventualno za NWN2 se možda otvorim ako budem imao šta)...

Poslednja izmena:
Operation Flashpoint i Raven Shield imaju odlične COOP misije, a kao razbibrigu možeš da igraš Battlefield i Battlefront (isto uključiš COOP da bi bilo botova, ali možete tako da igrate i jedan protiv drugog).

Hvala svima na odgovorima, trebalo bi da bude dovoljno. :)

Nazad
Vrh Dno