Buca je napisao(la):A kako si mislio da na jedan izlaz povezhesh dva para zvuchnika? I shto bi to radio, samo gubish i na snazi i na kvalitetu zvuka.
Leka je napisao(la):...
Ma hteo sam samo da probam da vidim kako bi to izgledalo dok ne kupim neko 5.1 pojačalo. A povezao bih ih tako sto bih gurnuo kablove od oba zvucnika (-) u - i (+) u + i to je to.
Šta ćeš, dosadno čoveku pa nema pametnija posla. ;P
Leka
tex707 je napisao(la):...
Pazi, tako pada impedansa zvucnickog sistema, a to neka pojacala mozda ne prezive....
Leka je napisao(la):...
Aha, znači ipak nije naivno. Pojačalo će prvo da rikne. Bolje da ja prvo kupim pojačalo.
10x za info.
Leka
Scorpio(DDMF)! je napisao(la):...
Nadam se da sam relativno razumljivo objasnio vezivznje....
POZ![]()
Lucas je napisao(la):meni svira revox A50 - 80w sa 4x80w kutijama, na jednom izlazu, na 100% snage
Mada ipak nije preporucljivo
meni je ovako sada jer mi drugi kanal neshto ne radi (nosim ga na servis ovih dana....)
notax je napisao(la):...
Jaoooo!!!
Nisi ni svestan koliko ce da ti uzmu za opravku Revox-a.
Da da a ja sam JOVAN KRSTITELJ!! OLucas je napisao(la):meni svira revox A50 - 80w sa 4x80w kutijama, na jednom izlazu, na 100% snage![]()
D.E.V.I.L. je napisao(la):...
Da da a ja sam JOVAN KRSTITELJ!! O![]()
Borko je napisao(la):...
Znaci li to da se ne isplati popravljati stare, ali dobre uredjaje, mislim bolje od ove lose konfekcije koja se danas pravi ? (u nekoj klasi do 100 W)
Imam staro audiofilsko pojacalo kome je potreban face-lifting. Dakle treba mi kvalitetan serviser. Jel moze neka preporuka, ovde ili na PM.notax je napisao(la):...
Ma, isplati se, kako se ne isplati.
Jedino sto od serisera zavisi da li malo vise da naplati, jer zna da je uredjaj svojevremeno dosta kostao.
notax je napisao(la):Poslao sam obojici na PM. Ako neki nije dobio informaciju neka kaze ili neka pita onog drugog. :mrgreen:
:wave;
Borko je napisao(la):...
Molim te da i meni prosledis na PM istu informaciju.
Da iskoristim priliku da te pitam i za jedan savet opsteg znacaja. Da li su trosistemske zv. kutije generalno bolje od dvosistemskih ili to nije tako ?
Malo sam se zasitio racunara, pa se vracam HiFi temama, a ne znam da li kod nas ima neki dobar forum koji se bavi ovim. Da li jos radi "klub" u Zemunu ? Gde i sa kim da neko malo poprica o tome ?
Mozda bi mogao da nam svima preporucis tvoje referentne snimke za testiranje zv. kutija ?
Lucas je napisao(la):kad smo vec kod te teme - kako bese ide onaj hi fi sajt
ima ga neko od benchmark clanova u potpisu.... al' neznam ko...
nesto kao hi fi.co.yu...... ?!
Lucas je napisao(la):ma nije taj...
ima hi fi u imenu i nije losh sto se tice sadrzxaja (ima testova pojacala, zvucnika..... itd. )
ovaj hi-fi.co.yu nema veze sa hi fi jem
mislim ima, ali to je vishe neka on line radnja (?)
Vidim ima i www.hifi.co.yuLucas je napisao(la):ovaj hi-fi.co.yu nema veze sa hi fi jem
mislim ima, ali to je vishe neka on line radnja (?)
Kod mene nema nista u sanducetu.notax je napisao(la):Poslao sam obojici na PM. Ako neki nije dobio informaciju neka kaze ili neka pita onog drugog.
vlasta je napisao(la):...
Kod mene nema nista u sanducetu.
Primljeno, ovde sve radi kako trebanotax je napisao(la):...
Poslato. Ako nema, onda PM ne radi kako treba. :wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari