Šta je novo?

2 naj-softverska promasaja...

• Začetnik teme Začetnik teme Vocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
...po meni su AcdSee 4 i WinAmp 3. Oba programa su po meni apsolutna katastrofa. Svaki od njih je doneo neko poboljsanje u odnosu na prethodne verzije, ali kada se gleda ceo program,ove nove verzije su losije od starih.
To je moje misljenje...

To smo vec apsolvirali.... ACD See 4 je zesci promasaj, 5-ica je daleko bolja, a ko zna (zna), taj koristi 3.1 🙂
WinAmp da ne govorim... Program koji mora samo da pusta MP3, postaje nestabilan u svojoj 3-oj generaciji!???? Koristite vec veoma dobre 2.8x verzije i sve je ok...

byMaX je napisao(la):
To smo vec apsolvirali.... ACD See 4 je zesci promasaj, 5-ica je daleko bolja, a ko zna (zna), taj koristi 3.1 🙂
WinAmp da ne govorim... Program koji mora samo da pusta MP3, postaje nestabilan u svojoj 3-oj generaciji!???? Koristite vec veoma dobre 2.8x verzije i sve je ok...

Ja sam josh od prvog pogleda na Winamp 3 znao da je u pitanju neko opasno...I tako je i ostalo...iskreno nikada ga nisam ni instalirao na svojoj mashini jer sam to uradio kod drugara i toliko se razocharao da...ma shta vam ja objashnjavam...sve vam je jasno...A za ACDC 😀 kao shto kaze max ko zna koristi 3.1 🙂

Genghis Khan je napisao(la):
Ja sam josh od prvog pogleda na Winamp 3 znao da je u pitanju neko opasno...I tako je i ostalo...iskreno nikada ga nisam ni instalirao na svojoj mashini jer sam to uradio kod drugara i toliko se razocharao da...ma shta vam ja objashnjavam...sve vam je jasno...A za ACDC 😀 kao shto kaze max ko zna koristi 3.1 🙂

Ko zna koristi irfanview, a ko ne zna koristi ACDSee

btw ne vredjaj mi jednu od omiljenih grupa 🙂

WinAmp 3 je potpuno nepotreban, a ACDSee 4 je super program - ne razumem zasto je svi napadaju! Koristio sam sve verzije od 2.x, do 4.01 - svaki je bio bolji od prethodnog! Uskoro cu instalirati ACDSee 5, ali i ja mislim da je realno bolji IrfanView!!! (u nekih 800kB ima SVE sto ima ACDSee u 10+MB!!!)

Ma ja koristim ACDSEE 2.4, a winamp ne znam ni koja mi je verzija, a da je trojka katastrofa, jeste 🙂...

ACDsee 3.1 trial i Winamp 2.5e 😀
Nema potrebe za novijim, rade ono za sta su namenjeni 🙂

Vocko je napisao(la):
Ko zna koristi irfanview, a ko ne zna koristi ACDSee

btw ne vredjaj mi jednu od omiljenih grupa 🙂

Meni je ACDC 3.1 bash cool....
A shto se tiche vredjanja....nisam ni pomislio...pa i ja ih obozavam 😀

Pravo kažeš Voćko, najbolji je IrfanView. Izem ti ja ACDSee kad treba da zauzme 8MB na hdd-u da bi pustio par slika.

Alexandar je napisao(la):
Pravo kažeš Voćko, najbolji je IrfanView. Izem ti ja ACDSee kad treba da zauzme 8MB na hdd-u da bi pustio par slika.

To je stvarno ooooogoroman problem na 40 i vishe Gb 😀😀😀

Genghis Khan je napisao(la):
To je stvarno ooooogoroman problem na 40 i vishe Gb 😀😀😀

Mozda i nije, ali smatram da dobar program ne mora biti uvek i glomazan. Ako posao radi program od 800kb, sta su onda ovi stavili u onoliko prostora?

Vocko je napisao(la):
...po meni su AcdSee 4 i WinAmp 3. Oba programa su po meni apsolutna katastrofa.

Ova dva su i po meni pri vrhu liste promašaja. Ipak moj apsolutni favorit je ona M$-ova "Push" tehnologija. 😛

byMaX je napisao(la):
Petica u odnosu na trojku po meni ima jednu, ali prilično veliku prednost: pri velikom zumu dolazi do omekšavanja tako da se pikseli ne vide.

Ne razumem se mnogo u tehnichke detalje, ali winamp 3 lepo isgleda, funkcionalan je i bla bla bla, svidja mi se ovo sa novim skinovima, gde je svaki za sebe neshto novo (a ne samo druga boja tj. izgled - vec ima i druge opcije), ali gadno smara shto je spor. Pa windows media player je brzi od winamp-a 3. Shto se tiche ACDSee-a, ja isti jako malo koristim i slabo da mi je i potreban, pa mi "trica" stoji instalirana i zavrshava mi posao. Nemam pojam shta to novo imaju chetvorka i petica jer ih josh nisam ni video, a neshto posebno me i nezanimaju (pogotovo ne posle vashih kritika).

poz' :wave;

jddipqd je napisao(la):
Petica u odnosu na trojku po meni ima jednu, ali prilično veliku prednost: pri velikom zumu dolazi do omekšavanja tako da se pikseli ne vide.

To bilinearno filtriranje volim samo u igrama...🙂

Marti Misterija je napisao(la):
...Dirty deeds dont dry cheap...
pozdrav 😀

Hmmm, ja sam oduvek bio ubedjen daj se ta pesma (pa i album valjda) zove Dirty Deeds Done Dirty Cheap...

Za MartiMisteriju -
nema vredjanja MJ-a! O njemu znas koliko i ja o ACDC... A ono sto sam rekao je bila sala koju je izrekao moj prijatelj upravo danas kad smo gledali Metalikin koncert, koji inace obozava ACDC...

Pozdrav

PS. Kada bi znao o MJ-u 10% koliko znam ja, bilo bi ti zao da onako nesto napises...

malo si preterao... ajde reci ti meni koliko godina si imao 1976? Vidis te godine ja sam kupio svoj prvi, a njihov drugi LP (ako znate sta je to uopste) - Dirty deeds dont dry cheap.
kao neko ko sluza poluraspadnutog pedo-homo-narkomana koji samo podvriskuje, uzdishe, stenje, trese se i pravi istu "muziku" vec 20 godina, tesko da mozes da cenish koliko ko vredi u muzici.
u ime ljudi sa dobrim sluhom zahtevam izvinjenje!
pozdrav 😀

Da nemam isto misljenje ko ti obrisao bih ti post 🙂
A sada Maxo da cujemo izvinjenje...

p.s. nemamo nista protiv tebe 🙂

... toliko o objektivnosti moderatora....
ako mi se ne svidja sta pises... ja te brishem!!!
bruka!!!

Vocko je napisao(la):
...po meni su AcdSee 4 i WinAmp 3. Oba programa su po meni apsolutna katastrofa. Svaki od njih je doneo neko poboljsanje u odnosu na prethodne verzije, ali kada se gleda ceo program,ove nove verzije su losije od starih.
To je moje misljenje...

Ja cu samo potpuno da se slozim sa tobom, necu da se*em🙂

bruka!!!

kao prvo procitaj sta si napisao u svom prethodnom postu. Manje-vise si uvredio max-a, tako da je to dovoljan razlog za brisanje posta. Ja sam ga ostavio zato sto si stavio onaj smajli na kraju i zato sto si to lepo srocio 🙂

p.s. maxo ono nije izvinjenje, vec vadjenje 🙂 hocemo izvinjenje 😀

Alexandar je napisao(la):

Jel neko probao xnview?

www.xnview.com

bruka!!!

Izvini, ali uvrede ne smes da pises. To sam licno shvatio. Necu obrisati ako je nesto vezano za tematiku. Ja sam se nasalio i obrisacu i onaj moj post....

pozdrav

Max - Za MartiMisteriju - nema vredjanja MJ-a! O njemu znas koliko i ja o ACDC...

U postu o ACDC si napisao da su narodnjaci a da niakako nisi naveo da je to rekao tvoj drug a ne t... sledeci put se preciznije izrazavaj.
Da li to znaci da ako sad kazem sta mislim o Antraxu i slicnim septickim jamama, dodje neki moderator kome se to ne svidja i obrise mi post!?!?
Da li je Michael Jackson = Max ili Max = MJ !?!?
Nije mi bas sve tu jasno...
Ja tebe nisam licno uvredio, jer nisam nista rekao za tebe kao coveka, vec sam prokomentarisao jednu tvoju izjavu. Malo si pomesao neke stvari!! Znaci ako sad neko prokomentarise Van Morrisona ja to treba licno da shvatim!?!?! Ma dajte....
A o tome sta i koliko ja znam o muzici i MJ... ne bih ni komentarisao!!!

Ne samo da ste se iznapromasivali oko softverskih promasaja, nego ste na kraju promasili i temu.

Kljuc u bravu ...

Nazad
Vrh Dno