Arko986
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.11.2006
- Poena
- 319
Uskoro bi trebalo da dobijem ove memorije pa me zanima vase misljenje, kako ce raditi na mojoj konfiguraciji (pogledajte), da li ima nekih razlika u kvalitetu ili performansama sa klasicnim Kingston 2x512 kit koje sam razmisljao da pazarim. Trenutno imam Kingston 512 (2x256 PC400 dc) koje rade non stop na 262Mhz (522Mhz) a koje vise nisu dovoljne jer sam skoro pazario i X800XT koja trazi ipak vise memorije. Znaci moje pitanje je da li vrede, jesu li losijeg kvaliteta i performansi od klasicnog Kingstona i da li bi i one mogle raditi na 262Mhz??
Nisam imao iskustva sa PQI i ne znam zasto ali nekako sam sumnjicav oko te firme. Drugo nimalo manje vazno pitanje je da li kasnije kada se odlucim da dokupim iste memorije, odnosno jos 2x512MB PC400 PQI, mogu da rade onda sva cetiri stapa u dual modu?? Provereno je da ove koje kupujem rade u DC, ali da li ce one sa jos jednim kit-om raditi u DC ili postoje sanse da ne rade??
Pozdrav
Nisam imao iskustva sa PQI i ne znam zasto ali nekako sam sumnjicav oko te firme. Drugo nimalo manje vazno pitanje je da li kasnije kada se odlucim da dokupim iste memorije, odnosno jos 2x512MB PC400 PQI, mogu da rade onda sva cetiri stapa u dual modu?? Provereno je da ove koje kupujem rade u DC, ali da li ce one sa jos jednim kit-om raditi u DC ili postoje sanse da ne rade??
Pozdrav