Šta je novo?

2.5 mm to 3.5 mm PDA adapter

Iwan

Slavan
Učlanjen(a)
09.07.2005
Poena
320
Treba mi za PDA(kako i za mpx200) stereo adapter da bih koristio normalne sluske, da li znate gde ima da se kupi (ili napravi naravno da lepo izgleda)!!!
HVALA

Sve zavisi od uredjaja. Ako je pda sa telefonom, onda ti standardni 2.5 mm adapter nece odgovarati, jer je raspored kontakata razlicit (za telefon oni ukljucuiju i mikrofonske kontakte a ne samo za slusalice) i nije standardizovan. Zato ti preporucujem da na www.expansys.co.uk prvo pogledas kako izgleda adpter za tvoj uredjaj, na netu pronadjes semu kontakata, pa tek onda krenes sve to da pravis - u suprotnom ti s emoze desiti da ostanes bez zvuka ili d adobijes zvuk na samo jednom kanalu.
Ja sam se zanosio idejom da to pravim, ali sam ipak shvatio da je jednostanije da kupim gotov kvalitetan proizvod (PCTech-ov) sa pomenutog sajta . Za sada sam prezadovoljan.

Ja zelim da kupim gotov proizvod!
Najvise mi treba za mpx200!
Da li uopste ima da se kupi u BG-u?

ja bih rekao da imas u BG electronic. Imaju bezbroj vrsti adaptera, moguce da imaju i za to sto tebi treba. ja sam bio u radnji na Bulevaru( malo iznad crkve Svetog Marka)

Pogledaj malo po ovim prodavnicama što prodaju i prave razne kablove i konektore, ja sam svojevremeno u jednoj takvoj kraj Piramide našao takav konvertor.

zigic je napisao(la):
ja bih rekao da imas u BG electronic. Imaju bezbroj vrsti adaptera, moguce da imaju i za to sto tebi treba. ja sam bio u radnji na Bulevaru( malo iznad crkve Svetog Marka)

Imas u trznom centru u Balkanskoj ulici, bar je bilo u junu mesecu kad sam ja kupio, pogledaj tamo. Inace prodavnica se nalazi na prvom spratu, a prodaju bas kablove i adaptere, tako da ces lako naci.

gozilla je napisao(la):
Imas u trznom centru u Balkanskoj ulici, bar je bilo u junu mesecu kad sam ja kupio, pogledaj tamo. Inace prodavnica se nalazi na prvom spratu, a prodaju bas kablove i adaptere, tako da ces lako naci.
a da li radi dobro stereo na mpx200 ???

Zašto ne bi radio ako je adapter adekvatan? Ja bih ga sam napravio, nego nemam pojma gde da kupim malu bananicu sa 4 pina. Vidim da ću da uništim neke nokia sluške koje ću da kupim uskoro. ;) Ženska bananica nije problem, klasična 3,5.

Izgleda da cu i ja isto tako!
Ima na jednom od gore navedenih linkova kako da se naprave(pa cak i da mikrofon radi)!

a zasto ne odete prvo u BG Electronic!? Jeste ludi!!! ako nema onda budzite, ali ja sam tamo video stotine konvertora, pa probaj na licu mesta, a ako ti ne odgovara-
hvala lepo, dovidjenja. a i ne moze da kosta vise od 150 kinte. smesno!

ljudi treba i meni taj ada kabal za n-gage i sharp gx30

e jer zna neko gde ima da se kupi?ili napravi?pomagajte molim vas!!!taj isi kabal ide na mpx200 i na n-gage!pomagajte molim vasssssssssssssssssssss!!e ja sam zvala bg electonic i rekli su mi da ne prave te kablove

Nazad
Vrh Dno