Šta je novo?

2.5" HDD rack

• Začetnik teme Začetnik teme castor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

castor

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
725
Trebaće mi rack, tačnije "enclosure" iliti kutija, za 2.5 hard od 60 GB.

Jedan drugar ima crnu Transcend kutiju. Našao sam da je u pitanju StoreJet 2.5T, model tj. oznaka je TS0GSJ25T.

Znate li drugovi gdje ima da se uzme kod nas?

Hvala. :wave:

Pozdrav.

trenutno je nema kod uvoznika ali proveri recimo webhouse, mozda je njima ostala neka u mp.
a usput nadam se da znas da transcend nece bas sa svakim hardom, ja i kolega smo imali problema sa toshiba hardovima koji nisu hteli ni da cuju za transcend a rade najnormalnije u spire, coolink, canyon rekovima... sada imam wd 80gb koji radi bez problema u takvom transcendu.

e da... crni transcend nisam vidjao kod nas, samo srebrni, plavi i crveni.

Jel' ti treba za PATA ili SATA HDD?
Ako ti treba SATA, javi se.

Ja sam kupio finu lepu slatku kutijicu za 2.5" HDD u "Altiju" na NBG baš danas - koštala je 12 EUR + PDV. I super radi.

Dakle, poslije "duge" potrage našao sam Transcend-a u SIMM Shop-u (svi znate gdje se nalazi) za 1700 dinara. Ali...

Te koje imaju su ATA, a meni treba SATA... :wall:

@ alekssbgd
Možeš li da kažeš je li ta tvoja ata ili sata i da postaviš ili mi na pm pošalješ sliku iste?

Poslednja izmena:
Dakle, poslije "duge" potrage našao sam Transcend-a u SIMM Shop-u (svi znate gdje se nalazi) za 1700 dinara. Ali...

Te koje imaju su ATA, a meni treba SATA... :wall:

@ alekssbgd
Možeš li da kažeš je li ta tvoja ata ili sata i da postaviš ili mi na pm pošalješ sliku iste?

Ovo je ATA varijanta. Nisam siguran da imaju SATA opciju. Ali pozovi i proveri.

Inače, mnogo je coooool stvar!!! Nosim 60GB u torbici, USBFlash je prevazidjena stvar 🙂

Prilozi

• hddusb.webp
    hddusb.webp
    75.4 KB · Pregleda: 67
Koliko taj koshta ? Poshto je sa ebaya oko 20e sve komplet sa poshtarinom...

Nazad
Vrh Dno