Šta je novo?

2.1 zvucnici

Zli bokser

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
350
Ne znam zasto je moj prethodni tread na ovu temu zatvoren pa sam samo hteo reci onima koje zanima da sam na kraju uzeo lodzitek x-230,kao na slici!t.j uzeo ih je moj naj ortak ali smo ih zajedno kupovali.cena je 5200 dinara!

i iskreno nisam razocaran ali ni preterano odusevljen njima!mislim da je skuplji od konkurencije zbog kvaliteta izrade i garancije od dve godine,ali i ne bas zbog zvuka..

Prilozi

• 11-03-06_1632.webp
    11-03-06_1632.webp
    17.2 KB · Pregleda: 549
slusaj, ja imam na drugom kompu MicroLab (ne znam tacno koji je model, znam da su oko 28e, mislim da su one koje ti je vec neko preporucio) drvene su kutije, a zvuk je jako jako dobar ... bash kvalitetan (za te pare) . tako da moj glas ide njima.
znas kako, moj ti je savet da lepo odes u neku radnju koja ima show room, i poslusash navedene modele, i tako ces cuti sta ti najvishe odgovara.
ja sam lepo otisao, poslusao par modela (izmedju ostalog i logitech, Altec Lansing ...) i ove Microlab imaju meni licno najcistiji zvuk (nisu najjace, niti najboljeg dizajna) za te pare. razmisljaj ovako: sta zelish prvo ? Kvantitet? Kvalitet? Izgled?
pozdrav.

Ponovo moram da vas davim.Posto kazete da se za 2500din tesko moze naci pristojan 2.1 sistem da li onda ima neki 2.0 koji je bolji od ovih 2.1 za ove pare?Mada mi deluje nelogicno da za ove pare mogu naci bolji 2.0 nego 2.1

Ne znam kakav kvalitet mozes da ocekujes za 2500 dindzi, al' u tom cenovnom opsegu, ja bih se, iako su zbog takvih stvari nekada gasheni threadovi, slozio sa Nemanjom SCG i preporucio ti taj 2.0 Microlab.Model se zove B - 73 i mozes da ga vidis ovde

http://www.microlab.com.cn/en/product/speakers/2.0 SERIES/B-73.htm.

Kutije su jeftine al' bar lepo lazu da nisu, ima ih moj ortak, slusao sam ih dosta puta i ponekad zaista mogu prijato da iznenade, naravno ako se ne igras previse sa ovim treble i bass potovima pozadi...

Altec Lansing VS2120 2.0
Altec Lansing 220
Altec Lansing 120
Evo nasao sam i ove.Jel ima tu neki za preporuku?Ili je ovaj B-73 trenutno najbolje sto se moze dobiti za 2500din.I je li on cak i bolji od nekog 2.1 sistema?

Brat-bratu, nisam slusao ove stvarcice, mada su plastikaneri i deluju mi isuvise "krhko".
Mogu da te savetujem samo oko ovoga sto jesam cuo, ove B-73 bi trebalo da imas u radnji u Knezu, radnja ti je pored "Moloka" i mis'im da se zove "Piece of PC". Osoblje je nadrkano, al' 'oce da ti prikace kutije ako ih pritisnes. Sta god da kupujes ne kupuj samo po savetima ili brandovima, nego poslusaj kutije i veruj jedino svojim usima i svom' ukusu...

Bez ljutnje ali,ove parice koje ces dati za telefon (sto visis na netu) mogao si malo da se stisnes i ustedis koju banku za zvucnjake mislimmmm
Moja topla preporuka ti je da ustekas jos koji dinar pa u pazar,bar 50 onih ruznih evropljana
inace moj glas ide microlabu or neo .........

Ima ih puno ljudi...I ja između ostalih i za te pare su best-buy! (50tak €) za 100€ već možeš da probaš da nađeš Altec-a 621 (imam i njih 🙂) koji su doostaa ozbiljnija stvar i bar 3 puta jača!

dodaj malko kesha i uzi atp3 😀 nema kajanja!!!

mislim da su se na PC-berzi vrrteli atp-3 za nekih 35-40e pogledaj moze se nidu prodali,veruj mi bes' buy!!!! za 2.1

Po meni je atp-3 najbolja kupovina.Super zvuk,cena ok,i lepo izgledaju.Sada jedino zavisi od tebe sta ti treba,ali ako hoces dobar zvuk za normalnu cenu,to je to.

dobrosavke je napisao(la):
Interesuje me sta mislite o modelu Altec Lansing ATP3 ??? Koji su vasi utisci ???
ATP3 je dobar zvucni sistem, neces pozaliti sto ga kupis. Ali ako zelis trajno resenje za vrhunski zvuk Altec Lansing ATP3 CS21, mnogo su jaci i zvuk jos puniji i uopste kvalitetnije za vise nego klasu. Inace od svih zvucnika Alteca na jednom odlicnom stranom sajtu eksperti su sve modele poredili i zakljucak je da je od svih 2.1 Altekovih CS21 najbolji odnos cene i kvaliteta. A ako nemas dovoljno novaca za njih 125EU onda je ATP3 odlicno resenje, licno sam ih kupio jednom drugaru i veoma je zadovoljan a i ja sam bio kada sam ih cuo, za taj novac to je fini zvuk. Ili neki NEO zvucnik 2.1 mozes takodje naci za veoma dobru cenu/kvalitet.
:,,:

Jedno pitanjce: U čemu je razlika između starog-dobrog Altec-a 621 i ovih CS21 pošto je ja ne vidim (sem u boji satelita)... ?

O tim W RMS nevredi ni razmisljati,hocu da kazem da ti likovi koji sastavljaju specifikacije ili su ludi ili misle da su svi ljudi ovog sveta ludi osim njih.... znaci batalite te W zato sto to nema veze s mozgom
odes u radnju zamolis ruznu prodavacicu da ih pusti i to je to

Odgovor

Ripper je napisao(la):
Jedno pitanjce: U čemu je razlika između starog-dobrog Altec-a 621 i ovih CS21 pošto je ja ne vidim (sem u boji satelita)... ?

Samo sam izneo sta su strunjaci za zvuk koju testiraju mnoge ozbiljnije zvucne sisteme nego zvucnike za PC, po strogo odredjenim kriterijumima i testovima a ne samo kome se sta cini ili da se nekom svidja ovo a nekom nesto drugo, proglasili CS21 best buy kvalitet/cena 2.1 sistem u poredjenju mnostvo modela iz Alteca, Creatviva i Logija. To je sve sto sam zeleo reci ne potcenjujuci tudje misljenje ili zvucnike! :,,:

Ne ne pogrešno si me razumeo, nisam ja komentarisao tvoje spominjanje CS21 (P.S. i jesu trenutni best-buy 🙂 ) Mene zanima baš ono što sam pitao? (skroz izvan ove diskusije)

Pa...

Ripper je napisao(la):
Ne ne pogrešno si me razumeo, nisam ja komentarisao tvoje spominjanje CS21 (P.S. i jesu trenutni best-buy 🙂 ) Mene zanima baš ono što sam pitao? (skroz izvan ove diskusije)

Ne znam, nisam ih poredio, ja imam CS21, model koji imas nisam poredio, mozda su isti, samo tvoj stariji model, nisam gledao ni na netu, no to sada nije ni vazno, vazno da si zadovoljan sa onim sto imas a hteo sam pomoci coveku u vezi pitanja oko ATP3, a posto sam ih nedavno kupio mom drugaru, napisao sam da je to dobar 2.1 sistem sto niko ne moze poreci, ali ako cemo o best buy onda...
Pozdrav :,,:

Znaci ovde su kao preporuka pali Microlab B-78,Logitech X-220 i AL AVS300B u cenovnom rangu koji sam naveo.Medjutim jos sam malo ustekao para a ovde u lokalnoj radnji sam naleteo na AL ATP3 koji kosta 50EUR sto mi je cudno jer u ostalim radnjama kosta oko 65EUR a i na PCberzi su najeftiniji cini mi se 57EUR.Ako je to ta cena onda cu ipak njih uzeti?

Dobar izbor

delija_sever031 je napisao(la):
Znaci ovde su kao preporuka pali Microlab B-78,Logitech X-220 i AL AVS300B u cenovnom rangu koji sam naveo.Medjutim jos sam malo ustekao para a ovde u lokalnoj radnji sam naleteo na AL ATP3 koji kosta 50EUR sto mi je cudno jer u ostalim radnjama kosta oko 65EUR a i na PCberzi su najeftiniji cini mi se 57EUR.Ako je to ta cena onda cu ipak njih uzeti?

AL ATP3 je odlican izbor. Slusao sam ih i ako mozes da ih nabavis za 50evra, onda super. Moj prijatelj ih je kupio pre dva meseca za 5450dinara. Odlicno rade!
:,,:

ALTEC LANSING 2.1 AVS300B 28 EUR
ALTEC LANSING 2.1 ATP3 51EUR
ALTEC LANSING 4.1 AWS500B 41EUR
Neo SW-X22SL Speaker system 2.1 600W, Silver 36.05 EUR
Neo SW-G21BK Speaker system 2.1 700W, Black 38.59 EUR
Neo SW-G25 Speaker system 2.1 800W, Wood 52.04 EUR
Neo SW-G31BK Speaker system 2.1 900W, Black 49.50 EUR
Neo SW-G32 Speaker system 2.1 900W 49.54 EUR
Logitech X-210 X-210,Speaker system 2.1, 25W RMS 41.96 EUR
Logitech X-230 X-230, Speaker system 2.1, 32W RMS 51.79 EUR
Jazz JY-3002 2.1 Subwoofer ( 18W+2*8W) 3688.9 DIN
Altec Lansing VS2121 2.1 Subwoofer ( 16W+2*6W ) 4426.7 DIN
Altec Lansing VS2120 2.0 2740.3 DIN
Altec Lansing 220 2634.9 DIN
Altec Lansing 121 2.1 Subwoofer 2529.5 DIN
Evo prikupio sam kesa i sad izdvojio novu ponudu koju sam nasa😵nih Microlab B-73 2.0 nema u lokalnim radnjama ali evo sta ima do nekih 50 eur.Moji favoriti do 50EUR svakako ATP3 ali mislim da ni ovi nisu losi za ove pare
ALTEC LANSING 2.1 AVS300B 28 EUR
ALTEC LANSING 4.1 AWS500B 41EUR
Jazz JY-3002 2.1 Subwoofer ( 18W+2*8W) 3688.9 DIN

Mozda malo kasnim, ali za entry-level kupih nedavno u jednoj "velikoj prodavnici svega i svacega preko Dunava" za 1050 din 2.1 komplet 7th sense quadro. Posao za nesto sasvim drugo i rekoh sebi za tu lovu ajd da probam (bio je kao akcijski popust). Solidna izrada, drvene kutije, bass reflex, wire remote, 16WRMS. Za opusteno slusanje a i cenu su do yaya.
Recimo, kvalitetniji je zvuk od komsijinog Jazz-a u plastici koji je tri puta skuplji.

Brate, uzmi ATP3 i ne razmisljaj!
Imam njih i 621, a probao sam i slusao razne Neo, Microlab, Logytech (ne kazem da su losi, daleko od toga, vec su ATP3 trenutno najbolja kupovina posle polovnog fice 😛 ) i dr. u tom cenovnom rangu i sve u svemu uzimaj ATP3 i neces se pokajati!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno