Postoje ljudi koji razmisljaju u kilowatima zaneseni pmpo snagama.
Imam 121 i nisu uopste losi. Nisu ni nesto sjajni ali ne moze se mnogo ocekivati od zvucnika koji kostaju 20e. Kontrole su naravno gore (na satelitu), to samo kinezi mogu na woofer da stave.
Cimer ima Neo (ili sad poznatiji kao Blueberry) G25 pa mogu i o njim da kazem ponesto.
Zvuk nije los, ali nije toliko dobar kao sto ga hvale. Ljudi ga uglavnom forsiraju zbog drvenih satelita, ali meni su oni najslabija tacka. Ogromni su i ruzni... Takodje mana je (po meni jako velika jer ja ne verujem firmama koje se sluze takvim marketingom i iz principa nikad ne kupujem takvu robu), sto na njemu pise da ima par kilovata (nemam sad kutiju ovde pa da vidim ali mislim nesto oko 1000W). Da ne bude samo da ih kudim uglavnom mislim da su takodje preskupi jer su prodavci videli da imaju prodju pa nepotrebno digli cene, ali daju sasvim dobar zvuk (kad se wufer utisa, jer je podrazumevano preglasan-takodje odlika manje poznatih proizvodjaca). Oseca se cini mi se malo nedostatak srednjih tonova, ali nisam neki expert, uglavnom kad se isti malo podignu u winampu zvuk je dosta bolji... Lepo je sto je pojacalo sa kontrolama potpuno izdvojeno (veliki plus). Takodje mana transformator je suvise mali (problem svih kneza) tako da se ne mogu slusati ako se pojaca preko 70% (suvise veliko izoblicenje).
Nadam se da ce bar nekome ovaj opis pomoci.
Zaboravih da napisem. 121 imaju 2*2W + 4W i dovoljno su glasni za zurku u sobi do 20m2, za sve ostalo su slabi. Ono sto je kod njih najbolje je da iako su jako sitni dosta su snazniji od kojekakvih geniusa i sl koji su 3x veci. Mogu da se pojacaju do kraja i izoblicenja ostaju dosta mala (ali se primete), tj uporediva su sa kineskim plastikanerima na 20%...
Ako vam trebaju da zamene one kineze sto ste dobili uz komp i za svakodnevno slusanje muzike u sobi lepo ce vas sluziti i jako su jeftini, za sve ostalo trazite dalje...