Šta je novo?

2.1 zvucnici

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Ljudi, gde da kupim neke fine 2.1 zvucnike?
Ne znam gde da ih trazim.

altec lansing u pccentru

Joj mnogo su ruzni ti Mercury ali ok sviraju za te pare, ATP3 je ipak mnogo bolji pogledaj kod Imikoma ja sam ih tu pre nasao www.imikom.com
Pozdrav

Altec, Creative i Logitech ne mogu da pogrese, a sad ovde je bukvalno koliko para toliko i muzike.
Btw, koliko para si planirao :)

Ja bi ti preporucio da poslusas neki Creative komplet. Za male pare (~50€) ima dosta dobar zvuk. Bar nekoliko kompleta koje sam ja cuo.

Nisu toliko ruzni. Ipak svoj posao rade jako dobro a jeftini su. Zvao sam imikom-a pre 3 dana ali i oni nemaju. Svi imaju tih ATP3 na cenovniku ali kad ih nazoves onda.... k***c.

Neo sw-g25 mogu reci da su sasvim pristojni zvicnici.Dvoumio sam se izmedju njih i atp3 i nisam se pokajao_Ono sto mi odgovara sto ima posebno pojacalo.
Ovi Mercury mi se nesvidjaju jer daju onako da kazem "elektronski" zvuk(lose srednje i visoke tonove), bas iritira.

Poslednja izmena:
@exr Pre neki dan smo probali ATP3 (kod LBC-a ),Creative i Mercury u istoj prostoriji, razlika je veoma mala.
Ne slazem se da je bas iritirajuci. Slusao sam raznih modela Altec-a i mogu ti reci da su pustali veoma ruzan zvuk kao sto kazes "elektonski" a Mercury su bili za sklasu bolje.
Ipak za iste pare (~55e) koji bi dao za (2.1) ATP3 ili za (2.1) Creative mozes da kupis (5.1) Mer.
Tih Neo sw-g25 nisam probao, svakom slucaju prvo probajte, uporedite i onda odlucite. :,,:
ATP3 bio best buy ali nema ih vise. :wave:

Ako se ima para definitivno Creative@ Megaworks@ 250D 300W RMS,
cena im je oko 160 do 200 Evra.

@geokal neznam da li mislimo na iste mercury.Slusao sam one koji imaju kontrolu zvuka na subwoferu(30e).
ATP3 ima mekan bass i dobre srednje.
Sve zavisi od ukusa i sta neko zahteva od zvuka.Posto ja dosta slusam muziku a i bavim se takodje, obracam paznju na takve stvari.
Neo(50e) su mi nekako ispali najbolji za te pare.

Poslednja izmena:
yotavg je napisao(la):
Ako se ima para definitivno Creative@ Megaworks@ 250D 300W RMS,
cena im je oko 160 do 200 Evra.
To ili Altec Lansing CS21

@exr Ne verujem da se ukusi razlikuju puno, svi znaju da prepoznaju sta je dobro i sta je najbolje. Uglavnom sve zavisi od zahteva ali i koliko je neko spreman da stavi ruku duboko u djep. Ako bi ja kupio za sebe zvucnike isao bi za najbolje jer takav mi je stav, znam sta ocu a volim da slusam muziku ipak mi je deo zivota. Licno ako neko meni pita ja bi dao vise od gore pomenute cene.

Vrh Dno