Šta je novo?

2.1 zvucnici ( do 100-120e )

Serbian91

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
350
Koji su najbolji 2.1 zvucnici do nekih 100-120e, a da se mogu nabaviti kod nas?

Imao sam Logitech z906, ali su poginule u akciji ( :D ), pa im trazim zamenu. Ovaj put planiram da uzmem 2.1 sistem, jer mi je 5.1 ipak previse za moj stan...

Razmisljao sam da uzmem Klipsch ProMedia 2.1 ali su vec poprilicno matore i ne mogu ih naci kod nas uopste...

Klipsch najbolji za bass lovere, Swans M10 za ostalo. Nijednih nema u Srbiji, a Swans se više ne proizvode (ima ih samo na ebay).

Koji su najbolji 2.1 zvucnici do nekih 100-120e, a da se mogu nabaviti kod nas?

Imao sam Logitech z906, ali su poginule u akciji ( :D ), pa im trazim zamenu. Ovaj put planiram da uzmem 2.1 sistem, jer mi je 5.1 ipak previse za moj stan...

Razmisljao sam da uzmem Klipsch ProMedia 2.1 ali su vec poprilicno matore i ne mogu ih naci kod nas uopste...

Šta si uzeo na kraju priče i kako si zadovoljan ?

I mene zanima šta bi na kraju? Meni bi trebali neki zvučnici za TV (Samsung EH5300), a kako je TV povezan sa računarom i preko HDMIa i preko LANa, tu bi, sem tv programa, išla i neka muzika sa kompa, filmovi, YT i slično. Neću sad ništa da kupujem, ali me interesuje pomalo, da imam bar elementarno znanje kad dođe vreme za kupovinu. Ponudu sam gledao ovde, ako imate neki validniji izvor, dajte link i savete :)

Nazad
Vrh Dno