Šta je novo?

2.1 zvucni sistem >> Sta uzeti?

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Sluzice za MP3 i Audio!
E sad:
AltecLansing 321 vs ATP3 vs 2100 vs Logitecha z340??
Meni 2100 mocno izgleda ali nisam cuo ni jedan od ovih sistema pa me prvenstveno zanimaju saveti ljudi koji ih imaju ili su ih slusali/testirali!

Cuo sam sve doticne i ne bih ti preporucio ni jedan od njih. Bolje se jos malo ispruzi 30-ak eura i kupi AL621 i uzivaj. Kristalno cisto i neuporedivo glasnije! Pogledaj karakteristike malo na AL sajtu i sve ce ti biti jasno!

PozdraV!

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=34870&highlight=altec
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=31723&highlight=altec

Spade izbor na 2 kompleta: ATP3 i 321e jer za 621 (kome cast i cest) nemam para.
Koja je konkretna razlika (sem izgleda i manje razlike u snazi) izmedju njih? Kolko sam shvatio 321e je stariji model nema ga ni na sajtu ali izgleda da ima kvalitetniji zvuk. Meni se licne vise svidja ATP3?
Koja je finalna preporuka?
Inace kupujem ASUS Terminator i Hyndai Q790 monitor pa ce buduci zvucnici biti nakaceni na sasvim solidnu integrisanu zvucnu sa Terminatora (Sis651 cipset).

Razlika izmedju 621 i manjeg 321 tonski,skoro i da nema.U galami je razlika ogromna.ATP3 je odlicno dizajniran i vrlo solidan 2+1,ali zaostaje blago za ova dva modela.
Preporuka ,ako pare nisu ogranicavajuci faktor,ide za 621.Ako ga nadjes 321 bi bio odlican izbor a i sa ATP3 sigurno neces pogresiti.

Uglavnom Altec, Logitech i Creative u 2.1 nemaju nista slicno.
Ko ne trazi top kvalitet (za komp zvucnike, mojne mi sad neko pocne prica o Hi-Fi) moze da pogleda Logi 340 i Crative P380, ali to stvarno veze nema ni sa ATP3, kamoli 321. A 621... brrrr kakvi zvucnici :)

Kynio, Jazz i slicne firme ne racunam, to ne preporucujem ni neprijateljima.

Pozdrav!

Uzeo sam ja P380 za 45e. Zvucnici su sasvim ok.

Logitech Z-340 se vise ne proizvodi, zamena za njega je X-220.
Pogledaj ove modele:
U visoj klasi (po cenama)

Creative I-Trigue 2.1 L3500 Titanium (2 satelita ultra sleek + woofer)
Logitech Z-3 2.1 35 Watts RMS

U srednjoj klasi (po cenama)

Creative Inspire 2.1 T2900 (2 satelita x 6W + woofer x 17W + tweeter)

I u nizoj klasi (po cenama)

Creative Inspire 2.1 P380 (2 satelita + woofer)
Logitech X-220 2.1 35 Watts RMS[/b]

po hiljaditi put....621 ili nista!best bang for the buck sto bi rekli ameri.....

Z-340 ... imam ih i vrlo sam zadovoljan sa njima !

RipperBIA je napisao(la):
Sluzice za MP3 i Audio!
AltecLansing 321 vs ATP3 vs 2100 vs Logitecha z340??
Meni 2100 mocno izgleda ali nisam cuo ni jedan od ovih sistema pa me prvenstveno zanimaju saveti ljudi koji ih imaju ili su ih slusali/testirali!

Nisam slušao sve ove sisteme, ali već neko vreme imam ATP3.
Ovi zvučnici su jako dobri, i zadovoljan sam njima.

Zvuk je odličan i sigurno će zadovoljiti potrebe mnogih (MP3, audio, divX i sl.) iako je možda(?) zvuk ostalih zvučnika bolji(subjektivna procena).

Međutim velika prednost ovih zvučnika je njihova veličina i njihov izuzetan dizajn. Zauzimaju jako malo prostora na stolu, lepog su izgleda, sub. se postavlja na pod, dok su kontrole dostupne, i nalaze se na desnom zvučniku. Imaš kontrolu basa i visokih tonova što je plus, ali nema konektora za slušalice što je i jedini minus.

Preporučujem ove zvučnike, i ako nemate DVD ili prevelike zahteve ne morate trošiti novac na skuplje sisteme, stereo je dovoljan.

ATP3 je mnooogo dobar sistem; i sam se kanim da ih kupim do Nove godine.

Postoje samo dve mane ovih zvučnika:
1) nemaju izlaz za sluške :( ;
2) mora se paziti na koju podlogu se stavljaju: na staklu ili metalu će zvečati, dok na drvetu daju normalan, dobar zvuk.

Imam Z-340, preporučujem AL-621.

Pošteno - bolji su.

Logitech je izbacio novu liniju proizvoda, po običaju preterali su sa cenama.

Ako možeš da naručiš preko nemačkog Amazona imap lep izbor starijih modela zvučnika po veoma prihvatljivim cenama.

altec 621 ili 321 ako ga nadjes mada i Atp 3

Nazad
Vrh Dno