Šta je novo?

2.1 za 20-30 evra?

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Ima li neko iskustva ili neku dobru preporuku? Bitna je snaga a dobro bi došao i kvalitet mada za te pare mnogo je i to da se traži.

Voleo bi da budu Logitech ili Altec Lansing.

Hvala i pozdrav,
Dražen

Upravo kao sto zolabg reche...za te pare imas Microlab M-820 [2.800din] ,a Logitech X-210 ako ti se posreci da nadjes po toj ceni. Inace su oko 4.000-4.500.
Pogledaj i dail su uvezli MICROLAB FC330 i koja im je sada cene.

Koliko vidim FC330 još uvek nije stigao kod nas.
M-820 sam pogledao specifikacije i slike i čini mi se da je kvalitet plastike dosta lošiji nego kod Logitech-a što je valjda i očekivano, ali to važi samo pod uslovom ako se X-210 mogu pronaći za normalnu cenu od nekih 30e.

Cenu za kupovinu sam naveo iz razloga jer su mi drugari rekli da su svoje toliko plaćali (Creative, Altec Lansing, Logitech), ali sada kada pogledam cene vidim da bi se možda moralo izdvojiti i 50-60e da bi se kupilo bilo šta ok.

Čitao sam da se svi žale na Logitech da je woofer previše naglašen. Da li je to istina? Pogotovo za X-210 model. A za X-230 kažu da je ista boljka čak i pored potenciometra koji ima na wooferu.

Može li još koji savet pre keširanja? Vidim da je kod Logitech-a garancija 2 godine. Da li je tako i kod ostalih? Da li na to treba obraćati pažnju?

Hvala.

Danas sam zbrzao i uzeo X-210 po nepovoljnoj ceni (4.500), zato sto sam zeleo sto pre neke zvucnike za TV. Utisak je prilicno razocaravajuc. Imam na kompu spojene Microlab Solo 2, pa sam pustao pesme uporedo, razlika u zvuku je nebo i zemlja. Od izlaza pozadi ne postoji nista. Nisam probao te 2.1 Microlabe, ali posle iskustva sa ovima (i predjasnjih pozitivnim iskustvom sa Microlabom), verujem da je zvuk M-820 poprilicno bolji.

Jedini problem sa Microlabovima je to sto sklope odlicne zvucnike, a onda kao da daju imbecilima da leme konektore, no meni to nije bio problem, ne gubi se kontakt prilikom rada, samo ako se cacka pozadi.

Takođe sam napravio istu grešku ali ja sam ih platio 3190 din. Imam na poslu one prastare R-20 i čini mi se da su daleko bolji od ovih. A lepo mi je čovek nudio Altec Lansing od 39xx din i ja ****** uzmem ove jer imaju 2god garancije.

U pravu si. Ali moram da odslušam tri referentna CDa (Gladiator Soundtrack, Cafe Del Mar VI i Division Bell) da bi mogao da donesem sud.

Poslednja izmena:
Uzeo prije par dana Microlab m 820, mogu samo da kazem da sam frapiran kvalitetom-snagom zvucnika koji nude za tu lovu! Stvarno odusevljen, bez pretjerivanja! Kome ovo ne bude dobvoljno za sobu tipa 25 m2 onda ne znam stvarno sta ce.

Tople preporuke za ovaj sistem!

Uzeo prije par dana Microlab m 820, mogu samo da kazem da sam frapiran kvalitetom-snagom zvucnika koji nude za tu lovu! Stvarno odusevljen, bez pretjerivanja! Kome ovo ne bude dobvoljno za sobu tipa 25 m2 onda ne znam stvarno sta ce.

Tople preporuke za ovaj sistem!

imam i m820 i x210 potvrdjujem da su m820 ali i da su mi logitech za nijaaaansicu bolji (jaci bas)...

Nazad
Vrh Dno