Šta je novo?

2.1 do 50 eura ili 5.1 do 80 eura...

isnogood

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
895
Ko ima predloge..ja sam se za sada dokopao logitecha, nea i alteka...e sada ja ne mogu da se odluchim..pa ako mozhe pomocj...HVALA!

Nashao sam atp3 ovih drugih nema ima neki Creative Inspire 2.1 T3000 cena im je po 44 eura...e sada ajde koje od ta dva pakovanja? a shta sa Logitech 2.1 X-230 = 41 euro, NEO g25 = 47 eura ....

ajde josh neko mishljenje..please

Poslednja izmena:
altec 251 sta uopste pitas, ako ih jos ima... ako nema, ovi svi noviji cs i ostalo sa daljinskim itd mi je jako fuj...

a 2.1 ? pevaj danijele :)

621 O|p

ako se dvoumis izmedju altec-a i ostalih, obavezno uzmi altec-a. razlika u ceni mala, a u zvuku velika.

Creative p380 ne uzimaj
od 2.1 uzmi atp3 za do 50e ili al 621 za 90 mada to prelazi malo budzet
5.1 ako nadjes al 251 najbolji izbor

Imam philips extreme surround power 5.1 sistem pmpo 2000w.
drveni sub.max power 80w (mada mislim da od tih 80 nema ni m.je.a.).
Placeno u to vreme oko 85-90e ne secam se, prezadovoljan sam njime,
slushao sam i alteca 4.1 i jazz 5.1 kod prijatelja, ni jedan ni drugi ne mogu da reprodukuju njegovu chistocu i kvalitet zvuka po meni subjektivno, mada su to i oni sami (prijatelji) rekli. Sistem nije preterano jak znachi ne otpada
malter sa tavana pri udaru basa i ne izbija prozore ali cistina
zvuka je za mene presudna.
Da moram da kupim sada 5.1 do 100e max moja preporuka philips 5.1.
pozdrav

Kad vidim pmpo na nekim zvucnicima ODMAH ih treba obici..

danijele...ajde budi MALO skromniji...pliz ja sam hteo ALTEC LANSING 2.1, SUBWOOFER 2100 al mi mnobo bilo 70 ojra za 2.1...

VIdis kako ne znas sta hoces?!
Treba da znas jel ti treba 2.1 ili 5.1 i onda da vidis koliko hoces para da das...
nije mi jasna logika po kojoj ces uzeti jeftiniji 2.1 ili skuplji 5.1...

Odluchio sam se za 2.1 nemam gde sa zadnja dva zvuchnika :(

pa dobro, onda lepo daj tih 80eu sto si hteo da das za osrednji 5.1 za dobar 2.1 i kraj...

danijel00 je napisao(la):
pa dobro, onda lepo daj tih 80eu sto si hteo da das za osrednji 5.1 za dobar 2.1 i kraj...
Poslusaj coveka .. ja sam pre 4 godine dao 200 maraka za 2.1 komplet zvucnika ... tada sam za manje pare imao da uzmem 4.1 ozvucenje. I dan danas kada odvrnem te zvucnike ljudi ne mogu da veruju koliko to dobro zvuci (Creative Digital 2.1 ako ih se neko seca ...) .. tako da ... zvucnici se kupuju retko i ne vredi stedeti pare na njima .. nije ti to graficka ili procesor koje su sezonske stvari. Dobar zvuk sada je dobar zvuk UVEK .. to bar ne zastareva.

Tek sada pojma nemam..idem sutra ujutru da kupim...NESHTO..javim vam utiske....

Ogi. je napisao(la):
A zasto da ne uzima Creative p380?
Ja ih imam pa me zato zanima...

zato shto daju loshiji zvuk od atp3 na primer...

a i pricha se o njihovom kvarenju dosta, a ja sam bio svedok crkavanju jednih... najbolje da poslushash ostale modele, samo ce ti se reci, za te pare ima mnogo boljih reshenja za 2.1 ozvuchenje

brateee... ja sam danas uzeo atp3 i samo shto sam ih povezao pohitao sam na bech da ti kazem da ih uzmesh slobdno jer upravo kao da mi mario winans peva u sobi ;)
e sada josh da dodam da ja bash i nisam kompetentan jer sam imao neke kineske koje sam dobio uz konfiguraciju 2-3 god
mmmmmmm milina za ushi !

poz

misterx je napisao(la):
brateee... ja sam danas uzeo atp3 i samo shto sam ih povezao pohitao sam na bech da ti kazem da ih uzmesh slobdno jer upravo kao da mi mario winans peva u sobi ;)
e sada josh da dodam da ja bash i nisam kompetentan jer sam imao neke kineske koje sam dobio uz konfiguraciju 2-3 god
mmmmmmm milina za ushi !

poz

Ista pricha..meni je sve ok..jel imam sada takvo ****** ..ne zna se...zato sam i pitao ne bacaju mi se pare..ako za par eura razlike ima neshto dosta bolje...

ATP je solidan, cuo sam kako zvuci. Ali sta kazete ljudi na FX6021?

Nisam josh nigde video 6021 ...a vala nisam ni cenu.

Nashao sam cenu 190 eura???

Poslednja izmena:
Ma ja sam prezadovoljan svojim zvucnicima ali veoma je zanimljivo to sto kada sam se ja raspitivao za ATP3 pre jedno mesec dana velika vecina ljudi je govorila kako su im "losi srednji tonovi" . A sada su odjednom fenomenalni. Hmmm...

a mozda altec lansing vs2121 (oko 50 eu po zvanicnom sajtu), naslednik 221

Ja sam pre nove godine pazario Altec vs 4121, koji je kako kazu naslednik modela ATP3, (sateliti su od modela ATP 3, a woofer od modela 321), koji ima i izlaz za slusalice; Ja sam zadovoljan za sada
Inace sam se pri kupovini dvoumio i oko Alteca 3121E, jel ima neko iskustva sa ovim modelom?

Znaci svaka preporuka za ATP3. Za te pare....ono, ja sam ih svojevremeno platio 90e, a pre toga su bili i 120e, a pre toga sam ih cuo i cekao godinu dana da se pojave jer sve ostalo sto sam cuo, a da je do 140e, nije bilo tako dobro.

@Ogi: kako losi srednji tonovi ? ko ti je to reko ? Pa oni su jedni od retkih modela koji imaju posebno srednjetonce. Znaci dva visokotonca i jedan srednjetonac po satelitu. Neko bi im naveo kao manu to sto nemaju neki daljinski i to, meni nije vazno, nisam nije ni moj drugar sa tehnicsima za 1200e dobio daljinski :d

Nazad
Vrh Dno