Šta je novo?

1st person LAN

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Ima nas par na mrezi, pa bi bilo kul kada bi imali neku igricu da igramo, a da to nije Black Hawk Down :D

Ono sto bi bilo najbolje je kada bi ta igrica, pucacina iz prvog lica obavezno, mogla da se izgra "zajedno u timu" u lan-u.

Recimo gorepomenuta igrica to ne moze. Onda ne mozemo nas dvojica da igramo jedan protiv drugog, malo je glupo da se vijamo po celom gradu, neko nekog rokne snajperom, i ajd ispocetka. Ne mozemo recimo, nas dvojica u timu, ali protiv svih ostalih kao prava misija.

Recimo bilo bi kul kada bi recimo Far Cry imao dva plejera koji zajedno rokaju i prelaze nivoe.
Neko mi rece da Serious Sam to moze, pa ako neko zna, neka to potvrdi ili demantuje.

Znaci koja igrica moze da u lanu dozvoli da dva igraca prelaze zajedno.
Dosadno je kada samo nas dvojica igramo jedan protiv drugog i nigde vise nikoga.

Predlozi? Misljenja?

Može i Doom3 ali mora da se skine mod.

Serious Sam 2 je u coop odlicna razonoda za sve uzraste, topla preporuka za razbibrigu.

digni CS server za 32 igracha i vas dvojica protiv 30 botova :D
to mora da bude bas zanimljivo :D

a i System Shock 2 mozhe u coop modu...

a kad malo zagrabim i sa googletom imam i ovo:
http://shadowpanther.net/co-op.htm

Poslednja izmena:
Ако хоћеш добру забаву за једно поподне (кратка је игра), Озбиљног Симу :) не смеш да заобиђеш! Спремите се ти и пар ортака са рокетима, минигановима итд а непријатеља колко нећеш... и цепај!

ozbiljnog Simu igramo vec neko vreme, odlicna je za zez, mada sam je vec ranije zavrs?o. NFSMW nam nesto ne radi kako treba, ja kreiram server, ali niko ne moze da pristupi, iako SVE ostale igre rade.
Bilo bi extra kada bi Carbon mogao u LAN-u, ali nisam nasao tu opciju. treba neki pec ili nesto? Zna li neko?

UT 2003\4, pa neka mapica sa gomilom botova i nukelarkom:D ...recimo. ;)
BF2 moze isto, al njega nazalos' jos nisam probao u LAN-u...al ima mod za popunjavanje mape sa 64 bota....
Carbon ne verujem da ce ikako moci u LAN-u...zadnje sto sam probao je NFS underground2, i tu je bilo malko cimanja dok se ne natera da radi u lan-u.
Co-Op moze splinter cell:chaos theory (mada nisam probao), al iako nije bas FPS, zvuci zanimljivo...

Poslednja izmena:
Ma koji crni UT2003/200x to nicemu ne valja. Nijedan nije ni blizu prvog UT-a (probaj mape dm_deck, ctf_face a moze i dm_liandri i dm_morbius ako me secanje dobro sluzi).

Topla preporuka za Simu kec, pa posle Simu ekspanziju kad predjete to :) Mozete i CS, ali ove zez mape tipa awp_map, fy_, he_, itd. Battlefield 1942 je isto karachina protiv botova...

Probajte i FEAR 1 vs 1, cisto da vidimo kako radi slow-mo u mrezi, ako vas ne mrzi...

Skines FEAR Combat sa neta,zatim coop mode za istu i igras sa ortakom protiv AI-a.
Za svaku peporuku je.

da se nadovezem, sve masine imaju integrisanu grafiku... neki predlog? probacemo Serious Sema...

ali, da li da se vratimo na Duke 3D?

Ima nas par na mrezi, pa bi bilo kul kada bi imali neku igricu da igramo, a da to nije Black Hawk Down :D

Ono sto bi bilo najbolje je kada bi ta igrica, pucacina iz prvog lica obavezno, mogla da se izgra "zajedno u timu" u lan-u.

Recimo gorepomenuta igrica to ne moze. Onda ne mozemo nas dvojica da igramo jedan protiv drugog, malo je glupo da se vijamo po celom gradu, neko nekog rokne snajperom, i ajd ispocetka. Ne mozemo recimo, nas dvojica u timu, ali protiv svih ostalih kao prava misija.

Recimo bilo bi kul kada bi recimo Far Cry imao dva plejera koji zajedno rokaju i prelaze nivoe.
Neko mi rece da Serious Sam to moze, pa ako neko zna, neka to potvrdi ili demantuje.

Znaci koja igrica moze da u lanu dozvoli da dva igraca prelaze zajedno.
Dosadno je kada samo nas dvojica igramo jedan protiv drugog i nigde vise nikoga.

Predlozi? Misljenja?

Diablo 2!? Znam, znam....igra nije FPS, ali je eXtra interesantna u kooperativnom modu.

Nazad
Vrh Dno