Šta je novo?

1gb/s

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

p@mpur

Slavan
Učlanjen(a)
12.11.2006
Poena
304
Dali ste znali da postoji brzina interneta 1gb usekundi:d

Ne, hvala ti shto si nas prosvetlio... :wall: :wall: :wall:

:crash:

Da, i kosta 170$ mesecno u Hong Kongu :D

ima par ljudi u ovoj zemlji koji imaju kontrolu nad takvim linkom ...

Poslednja izmena:
japan,hong-kong,neki gradovi u chn, pariz,..... (tamo je ipak to luksuz, kao ovde 1mb/s)
to ce videti nasi unuci kako se stvar ovde odvija!
inace u gore pomenutim zemljama brzine poput 2-3 mb/s su isto sto i ovde adsl od 256-512, samo sa tom razlikom da tamo svako i svuda moze imati te brzine, a ovde cak i ovih 256 ce biti dostupno svima tek za 5 god (procena nasih lelekomovaca, znamo koliko te procene vrede)
a o cenama i da ne pricamo, samo da kazem da nam za ovo malo skidaju kozu sa ledja, a svi kazu jeftino je ?!
256 bi po meni trebalo da naplacuju nekih 300-500 din kolika mu je realna vrednost, pa vi vidite sta nam rade ovde!

Poslednja izmena:
ladno al` standard,
stvarno koja samo mi rupa

u norveskoj za 15e mesecono imas 1mb/s + kablovska + telefon voip

ja kontao da je jabrzi net negde oko 40mbit i to valjda u koreji ili tako nekoj drzavi,kao valjda imaju najjachi net na svetu ovo ono....

"T4 (DS4)
High speed line capable of carrying 274.176 Mbps. 4032 voice circuits." ;)

pozd.

chek, ako je dechko pitao za brzinu od 1Gb/s (Giga BIT po sekundi) to je realno i postoji verovatno negde u upotrebi, ALI ako je decko mislio na 1GB/s (Giga BAJT gde BAJT=8*BIT) e to sve i da ti daju, koji ce ti penis? Da nemas mozda HDD koji moze da snima 1GB u sekundi?? :d

sta internet jedan ?

jedan giga u sekundi........
i jos jedno par stotina evra za dvd-ove..... :)

i pad stotina zivota da sve to narezes ;)

ima i kod nas jacih konekcija od adsl-a i kablovske www.sky-dsl.co.yu samo sto je preskupo :wall:

pa, ovaj od 1000 je.... oko 1500.....
ako je flat.... posle godinu dana se i isplati.....

Ja ne mogu da stignem da pogledam/preslusam/odigram ovo sto skinem sa 256/512(lokal)
tako da nikad nisam imao potrebu za necim takvim

brmmmmmmmmmmmm :)

Dakle gledam vas sta pricate i ne mogu da izdrzim da se ne pohvalim jednim bugom... Pre izvesnog vremena se dogodilo nesto neverovatno... internet je radio kao sto vidite iz slike dole od 22 do 06 znaci nekih 8 sati i nije da nista nisam skinuo nego veoma malo oko 550mb kosisnih stvari(muzike) i ali g par epizoda koje vec imam inace sam isao da testiram bandwith i pisalo mi je "connection type provider" dakle gledao sam online cak i trailer za ali-g-jev film dvd kvalitet or they say da je tako... enivej u tom trenutku sam se toliko pogubio da jednostavno nisam imao pojma sta cu... u pitanju je wireless ime provajdera ne mogu da kazem jelte posto hocu da se jos koji put zabaguje :d... Zasto sam ovo uopste ispisao i 8 sati ujutru posle neispavane noci je da sa ovim nisam znao sta da radim a tek sa net-om 1/gbit ne bih.

Prilozi

• mvp1.jpg
    mvp1.jpg
    118 KB · Pregleda: 231
na istom smo provajderu samo si ti prosao bolje....
evo jedne slike od sinoc

Prilozi

• neradi_vam_cbq_dobro.jpg
    neradi_vam_cbq_dobro.jpg
    214.5 KB · Pregleda: 156
Dobro, ajd, da meni neko pokloni sutra takav link (uz ograničenje da ne mogu da ga delim, preprodajem itd.) ko bi mi platio hard diskove (morao bih da ih imam valjda više nego Google) i od čega bih platio 20 službenika koji bi po ceo dan snimali ono što je skinuto sa Net-a na DVD-ove? :d

Tema je totalno bezveze i svaki reply je manje-vise spam...

Pokretaca teme molim lepo da se ubuduce bolje informise :)

Katanac.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno