Šta je novo?

19''

Kakav je SyncMaster 959nf?
Da li je 997df bolji?
959nf ne prodaje se vise?

959NF je najbolji Samsung i za klasu je bolji od 997DF.

ja sam jurio 959nf pre jedno 2-3 meseca i nigde ga nije bilo, kazu da je prestao da se proizvodi, da li je stvarno tako ne znam, a sad sam procitao da ga je neki lik kupio pre mesec dana, i vise pojma nemam...
u svakom slucaju, moja preporuka je i dalje LG f900p, potpuno ravan, savrsena ostrina, minimum zracenja, ma sve je dobro :) za svaku preporuku

LG F900P je vrhunski monitor , sva preporuka!

Da, ali ni 959NF, a pogotovo 957p nisu kao sto su bili pre dve godine... kada su i mnogo vise kostali. Video sam tri nova 959NF i nijedan ovom koji ja imam nije ni prineti. 957MB su za zaobilazenje sada... Jedna drugarica je uzela pre par dana novi komp (Preshott, P4 3.4, X600XT grafiku, dala 1100+ evra za masinu) i kad je montirala 957MB, odmah me pozvala jer monitor ne moze da se namesti da radi na vise od 60 Hz... tj. moze, ali sve i dalje izgleda kao 60 Hz :). I zamenila ga, naravno. Za tri dana je druga drugarica, iz drugog izvora, na moju preporuku uzela taj isti monitor (do 200e) i jedna polovina ekrana izgleda kao gradient u photoshopu - dakle od sredine do desne ivice jacina osvetljenja slabi !!! Znaci kad nisam umro od smeha... A evo ga, ovaj 959NF, koji sam jedva oteo od Gedze (platio ga kao novog iako je bio 2 nedelje "star"), savrsena "tft-olika" geometrija, ostrina najbolja koja moze na CRT-u, nema moire-a, nema zamucenja na uglovima... Razmisljam se da li da ga farbam u crno, jer TFT-a koji bi ga zamenio (dakle minimum 20-ica, 1600 x 1200) nema. Mora da ima tu dijagonalu, realnih 12ms i da ne kosta vise od soma evra! Ali nema, jos...

Nazad
Vrh Dno