Šta je novo?

19'' Tft

DjuRaSiN

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
619
Da li neko ima pomenuti monitor(nebitno koje firme) i da li je uopste zadovoljan kupovinom?
Ne pitam u svoje ime,potrebno mi je za ortaka koji se nalozio,pa me interesuje da li mislite da ce zaista doci do najavljenog veceg pada cena da bi mogao da ga ubedim da se strpi jos neko vreme.
Pozdrav

I ja se lomim da li da kupim neki 19" TFT pre NG ili da cekam do leta.

DjuRaSiN je napisao(la):
Da li neko ima pomenuti monitor(nebitno koje firme) i da li je uopste zadovoljan kupovinom?
Ne pitam u svoje ime,potrebno mi je za ortaka koji se nalozio,pa me interesuje da li mislite da ce zaista doci do najavljenog veceg pada cena da bi mogao da ga ubedim da se strpi jos neko vreme.
Pozdrav

Treba da stignu 5 kom na poslu ove nedelje pa cu javi utiske...

Imaju primetno sporiju sliku od 17tica, rezolucija je ista samo je veća tačka.

Nije jos vreme za 19" TFT monitor

Cene će pasti uskoro, ali uskoro stiže i PDV. Jedino ako ti je taj drugar žešći buržuj i ne zna šta će s parama, inače ti ne bih preporučio 19" TFT.

ZorMi je napisao(la):
Imaju primetno sporiju sliku od 17tica, rezolucija je ista samo je veća tačka.
a sta fali philipsu 190s5?
morbius je napisao(la):
Jedino ako ti je taj drugar žešći buržuj i ne zna šta će s parama, inače ti ne bih preporučio 19" TFT
a sta fali philipsu 190s5 za cirka 400€? :d

Kakvi su ovi novi 19" sa 8ms odzivom? Jel probao neko?

Dandy je napisao(la):

😀

Misliš kod nas ?
Pa, to se tek pojavilo kao izložbeni primerak na Marsovskim kolonijama. 😀

Dandy je napisao(la):
gledam da ga "maznem" cim predje granicu, pa ce biti test. 😉

To se cheka - 913N, bese... 🙂 Konacno veci monitor sa brzom matricom! Mislim, verujem da je ovaj Philips dobar, ali nek se pojavi jos njih, da vidimo koji je bolji.

Zna li neko kolika je otprilike dilerska cena za taj Philips?

joojant200 je napisao(la):
Treba da stignu 5 kom na poslu ove nedelje pa cu javi utiske...

Dobili smo 5 LG 1930s monitora, hteo sam jace modele da uzmem ali zbog pdv-manije to nije bilo moguce pa sam srecan i sa ovim sto je stiglo.
Nijedan nema bad pixele i svi su tehnicki ok; garancija je 3 godine.

Monitori su uzeti za kancelarijski posao i za taj posao su solidni 😉))
Izgledaju vrlo upecatljivo, pogotovo vise njih na istom mestu 😛

Nemogu da se naviknem da gledam ceo dan u njega (za razliku od prethodnog Viewsonic17G CRT monitora), i verovatno cu uzeti prvom prilikom nesto sto mi vise odgovara, najverovatnije SamsungT model ili nesto slicno (to je cisto moj SUBJEKTIVNI utisak).

Filmovi se pustaju ok, mozda pomalo zamuti na akcionim scenama.
Smeta sto nema mogucnost podesavanja visine pa moram da drzim knjigu ispod monitora.
Takodje zafalila mi je i pilot funkcija prvog dana (bilo bi uzivanje citati stripove sa uspravnim monitorom).

Poslednja izmena:
pilot 🙂 LOL 😛 "PIVOT" je izraz koji trazis 😉

Nazad
Vrh Dno