Šta je novo?

19" LCD 1280x1024, gde?

• Začetnik teme Začetnik teme M_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

M_M

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
13.09.2004
Poena
380
Ćaletu crk'o stari LCD posle eto 5 godina, i oće isti takav novi. Kaže mnogo mu lakše da čita tekst u tom formatu nego na "wide" ekranu, i potpuno je u pravu...

Ima li gde da se kupi LCD 19" 1280x1024, al' da ga zaista ima, ne samo u cenovniku? Po mogućnosti da ima i DVI konekciju.

Vidi da li je crkao ili su samo otisli ulazni kondenzatori - Meni je na Samsung 931BF otisao kondenzator pa se tesko palio - popravka je reda velicine 1000din

Inace 1280x1024 je standardna rezolucija za 19" TFT 4:3 (5:4) najbolje uzmi neki sa oglasa

Ljudi i dalje maximizuju prozore i to ce izgleda raditi i na 30" ekranima i vrteti glavu ko u onom vicu di je sir, di je slanina 😉

Vidi u Gigatronu, moja rodjaka je uspela da kod njih izboksuje jedan 'klasican' 19"

Imao je PIN do skoro L1942SE, pitanje je ko je pokupio, treba se raspitati negde mora da ih ima.

Hvala na savetu Ilija.

Zamenio sam ulazni kondenzator (100uF 400V, oko 300din), i sada evo radi OK...

Super! 🙂 Jesi sam zamenio ili si iscimao nekoga

Nema tu sta mnogo da se pokvari, lampe traju 30000-50000sata i ne znam nikoga da su mu crkle, panel isto - jedino su ulazni kondenzatori od nekvaliteta i toplote problem posle 4-5 godina normalnog koriscenja - trebalo bi da ti radi jos toliko

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno