Šta je novo?

19'' do oko 200 eura ???

Trbonja

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2002
Poena
619
Trebalo bi ovih dana da kupujem 19-incni monitor, pa sam malo prosvrljao po forumu, da bih video sta da kupim i kakva su iskustva drugih ljudi. Sve sto sam procitao me je tako zbunilo da vise nemam pojma sta da uzmem. Aj'te ljudi, stavite na jedno mesto sve preporuke, sta da uzmem, a sta ne i zasto, kao i na sta da obratim paznju. type;

LG F900B
ili
HANSOL 920P ( ima savsenih primeraka ) .

Cuo sam da su HYUNDAI dobri monitori ali sve zavisi kakve si srece kakav primerak dobijes !

Najbolje je probatai monitor pre kupovine .

LG ti je bolja investicija mozes tri godine cimati prodavca za svaku nepravilnost u radu :eye: (ovo je znacilo da dobijas 3 godine garancije)

DTK u Bel Computersu, povoljno, a dobar ;)

Jedino ako bas oces flat, onda Samsung 959 NF, mada je on dosta vise od 200€ cini mi se

][V][ATRIX™ je napisao(la):
DTK u Bel Computersu, povoljno, a dobar ;)

Jedino ako bas oces flat, onda Samsung 959 NF, mada je on dosta vise od 200€ cini mi se
moram priznati da sam se prijatno iznenadio kad sam video 959NF relativno skoro. sve na svom mestu, ko u najboljim danima. ;) al' opet, ne bih prporucio uzimanje na nevidjeno...
jeftin, flat, 19", a dobar - Hyundai Q910. aj molim te, za dobrobit foruma, probaj da odes do computer dream-a (kad vec kupujes monitor ;)) i trazis im da ti ga pokazu. pa javi utiske - dal' su dali, jel su bili ljubazni i najvaznije dal' je monitor dobar kol'ko je bio primerak koji je bio kod mene. :D

Kad sam ja rekao da cu ici u Comp. Dream?!?!?

Kad sam ja rekao da cu ici u Comp. Dream?!?!?

Verovatno je mislio na mene. Obzirom da monitor kupujem u Krusevcu, tesko da cu moci da svratim do Comp. Dream-a.

Inace video sam 959NF onako "live" i stvarno je odlican, ali kosta oko 270 eura.

ah, sta radi pice i noc od coveka :mrgreen:

959NF je super monitor, jedino mene nerivra one fleke/crte preko ekrana, za arhitekte/crtace..... Ne primecuje se mnogo, ali nekad zna da upada u oci, barem meni.... :rolleyes:

Sta da se radi, to im je ciljna grupa kupaca.

Dell 19" flat :) sad pojma nemam koja mu je oznaka, ali znam da su od 5 primeraka koje sam video, svi identichni sa odlichnom slikom i cenom ispod 200€...

ah, sta radi pice i noc od coveka :mrgreen:

959NF je super monitor, jedino mene nerivra one fleke/crte preko ekrana, za arhitekte/crtace..... Ne primecuje se mnogo, ali nekad zna da upada u oci, barem meni.... :rolleyes:
hehe, jes vala, mada ni ja nisam bio preterano precizan. ;)
to za trinitron crte u svrsi lenjira sam i ja cuo, al' pre bih rek'o da je u pitanju sala. :mrgreen:

driver je napisao(la):
Dell 19" flat :) sad pojma nemam koja mu je oznaka, ali znam da su od 5 primeraka koje sam video, svi identichni sa odlichnom slikom i cenom ispod 200€...

Dell m792, ali covek je iz Krusevca...

Nazad
Vrh Dno