Šta je novo?

19'' do 200jevreja

probaj sa HANSOL modelima iz P serije, mislim da su oko 180e!

Uzmi Samsung 997DF-195e sjajan je...ja ga imam(to valjda nesto znaci)! :)

Poslednja izmena:
Hyundai Q995,ima ga ortak,platio ga 170e,nije los...

Milan82bh je napisao(la):
Uzmi Samsung 997DF-195e sjajan je...ja ga imam(to valjda nesto znaci)! :)

Cimer je pre 2 nedelje pazario jednog (za 180 jevreja), i u principu je OK.
Iste boljke kao i prethodne serije, mora se dosta igrati sa podesavanjima za geometriju, a moire se jako tesko (skoro nemoguce) moze otkloniti.

BTW, vise mi se svidja slika na mom 957Mb. A MagicBright bas i nije toliko glupa opcija, kako mi se cinilo na pocetku.

Takodje preporuka za Samsung 957MB po meni veoma dobar da nekazem odlican.

Froka je napisao(la):
Hyundai Q995,ima ga ortak,platio ga 170e,nije los...

Podržavam, ima ga moj teča :)D) a i preporučivali su mi ga pre par nedelja kada sam i ja jurio 19". Naravno, ako mu se svidi "dizajn", meni iskreno nije, zato...

Ma Hyundai Q995 je najlepsi monitor ikad napravljen.

Jedino mu je kvalitet plastike kriminalan.

p.s. Ni novi Zamzunzi :D nisu nista bolji.

Samsung 997 DF potpuno je ravan i oci cuva samo da pere ves i sudove.

Za oci je JAKO vazno da je flat.

original je napisao(la):
Samsung 997 DF potpuno je ravan i oci cuva samo da pere ves i sudove.

Za oci je JAKO vazno da je flat.

Zamzunzi sa oznakom DF (DynaFlat) nisu stvarno ravni, tj. imaju ravno spoljne staklo, ali je unutra "kugla"... 959NF (NaturalFlat?) je stvarno ravan i spolja i unutra...

outlaw je napisao(la):
Zamzunzi sa oznakom DF (DynaFlat) nisu stvarno ravni, tj. imaju ravno spoljne staklo, ali je unutra "kugla"... 959NF (NaturalFlat?) je stvarno ravan i spolja i unutra...
pfff, stvarno dosta vise ovog lupetanja! :trust:
odakle ti ta informacija???
prvo, da li ti vidis neku logiku u tome? mislis da samsung ne ume da napravi da bude sve ravno?
drugo, pogledaj OVDE sta sam nec/mitsubishi kaze o svojoj NF, a bogami i o drugim cevkama, pa se vrati.

za one koje mrzi da citaju ponovicu 1000-ti put: LG flatron je jedini ravan spolja, iznutra i sa ravnom maskom. SVE ostale flat cevke imaju barem nesto zakrivljeno. ali POENTA je da nisu oni glupi i ne rade to zato sto ne umeju drugacije, nego zato sto misle da tako treba da bi se dobila OPTICKI ravna slika, sa sto manje kompromisa u kvalitetu.

Bahati [SiD] je napisao(la):
pfff, stvarno dosta vise ovog lupetanja! :trust:
odakle ti ta informacija???

Ta informacija je na ovom forumu ponovljena bar 5-6 puta, a ja sam je samo preneo ovde, tako da nema potrebe za takvom reakcijom...

outlaw je napisao(la):
Ta informacija je na ovom forumu ponovljena bar 5-6 puta, a ja sam je samo preneo ovde, tako da nema potrebe za takvom reakcijom...
ima. glupost je mozda neunistiva, ali god damn it, imamo pravo da se borimo!

ja sam prodao 957df pre 5 meseci i uzeo 959nf i nije ravan!
izgleda ravnije od proslog i bolja je slika ali ima 2 horizontalne linije (trinitron mana) koje nekome mogu da metaju.odlican monitor samo ga nigde vide nema i tad sam se namucio posteno da ga nadjem

Ja gledam u njega svakidan na poslu,i ne vidim nikakve linije???

Onda si corav! :d

Samsung 959 nf Mikrodizajn 240 eura pre metar dana kupljen . Nalazi se kod inexa u 27 marta ako nekoga interesuje neka proveri dali ih ima jos . Odlican ekran barem koliko se ja razumem .

Delija je napisao(la):
Onda si corav! :d

Definitivno :d

Salu na stranu, preporuci ortaku da se "isprsi" za jos 45€ ili sl. i da kupi 959NF. ,)

sky je napisao(la):
ja sam prodao 957df pre 5 meseci i uzeo 959nf i nije ravan!
izgleda ravnije od proslog i bolja je slika ali ima 2 horizontalne linije (trinitron mana) koje nekome mogu da metaju.odlican monitor samo ga nigde vide nema i tad sam se namucio posteno da ga nadjem

Da ima 2 horiz.(sive) linije istina je, ipak su ultra tanki i ne smetaju.
Ali sta ti znaci "uzeo 959nf i nije ravan!" kako to ? Kad jeste ravan. ;)

Uf dobro je, ja taman mislio da mi crkava monitor i da će te dve linije postati 22 :D

Nazad
Vrh Dno