Šta je novo?

19" do 200 evra

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Dakle koja 19-tica do 200 evra. Razmisljao sam o 957p, ali da li ima neki slican koji je crn posto ce ostatak kompa da bude crn da ne odskace?

Imaš i onaj liteon za oko 160-170.
A čini mi se i hjundaijevu 19-cu, pola crnu pola sivu. I u suštini to ti je izbor. Još samo par reči: Do pre 3 dana sam jurio da kupim sebi 19', išao malo i gledao, a na kraju uzeh 21' eizo, polovan. Elem, problematičan je kvalitet pojedinih monitora u seriji (ili dobrog dela serije) kod 19-ca raspoloživih na tržištu za novce o kojima govoriš, ukoliko gledaš nove monitore. Sve je to posledica nastojanja proizvođača da spuste cenu proizvoda, pa smo zato u prilici da gledamo npr. samsunge kojima je trafo dosta slab i slika diše. Zato, naoružaj se nokijinim monitor testerom, i pravac do prodavca da probaš konkretan model.

Nikako nista od navedenog. Apsolutno i samo Dell m992, fantastican crni 19" flat crt, sa zamzungovim ekranom i sjajnom slikom, to ja uzimam cim dodjem do blagoslovene kinte !

E to je kvaka, izgleda da ga nigde vise nema, malo sam se raspitivao kod dobavljaca...jedino jos u Pyramid shopu koji ih je (valjda) i uvezao, ako mozes da nadjes, a ako nadjes obavezno javi !!!

samo da se pridodam......Hansol ima 3 godine garanciju a LiteOn je pre radio za IBM!Donesu svoje monitore a IBM nalepi ime i prodaje dalje!!!
Samsung.............ja ne bik kupio!

Davno je bilo kad je Liteon radio samo za IBM 🙂 Danas prave svasta, u raznim cenovnim klasama, i zaista ne bih preporucivao nikome da se zalece na samo ime (uostalom, to ne preporucujem nikome ni za bilo koju drugu komponentu 🙂)

Imas Dell m992 u Informatici za 230 evra. Zasto podrzava samo 75Hz na 1280x1024?

Nemoj da se zeznes... U cenu ti se uklapa fenomenalni Samsung 957MB (za te pare, fenomenalan)... Imas stabilnu garanciju, a mozes da biras da li hoces beli ili sa sivom maskom (imaju i BNC ulaze!)

kontaktiraj Gedzu sa foruma, recimo...

I ja ima Samsung 957MB u silver/black izvedbi (prednja maska siva a zadnja je crna) i kao shto kaze max ima BNC ulaze i TCO'03 nalepnicu.
Mislim za neki evro vishe od 200 stvarno se isplati ako ga nadjesh...
Pazi imsh i onih belih 957MB sa TCO'99 nalepnicom i bez BNC-a.

Verovatno je na taj mislio Bahati kad je rekao da ima losh kod sebe...

ivica je napisao(la):
Verovatno je na taj mislio Bahati kad je rekao da ima losh kod sebe...
nazalost ne, srebrno crni + bnc je bio kod mene.

Imam i ja 957 Crno/Sivi sa BNC-ima i dosta je dobar primerak samo malo geometrija ali se da podesiti samo treba malo vremena.

E bash tako .,.samo malo geometrija onda je ok!

Nazad
Vrh Dno