Šta je novo?

172x ili 193t

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
koji je bolji monitor? 172x je noviji i navodno ima odziv od 12ms ili koliko vec a 193t ima od 25! ali opet razlika je 2 inca, ali ista rezolucija! a razlika u u ceni je samo 130-150e! stvarno ne znam sta da uzmem??? ma najverovatnije 193t, ali hocu da cujem i vasa misljenja! i ne znam da li da cekam da nece mozda neki novi model 19-ice dobar kao sto je 172x kod 17-ica! i zanima me koja je oznaka najbolja kod samsunga za tft monitore kao sto je NF za crt monitore! poZ 🙂

193T je, bez obzira na pripadnost T seriji i cinjenici da je noviji model, prosecna, a mozda i losija devetnaestica od proseka... Ako ides na 19 inca, probaj 192V, nije nista losiji (osim ako ti nije neophodan DVI i pivot), a dosta je jeftiniji. 172X je evrovatno najbolja 17-ica by Samsung, tako da... ne moze se tako lako porediti sa 19-incnim modelima.

reci mi koji je onda najbolji samsungov model 19"??? a 17" mi se ne uzima zato sto moji reseni da mi daju pare za 19" pa sto bi za dz gubio 2" ??? poZ 🙂

Iskreno, samsung nema dobar *(dovoljno brz) 19-inchni model... Bar ne neki koji sam ja imao na testu. Razmisli o P ili G seriji ViewSonica... Ili o LG 1910S, recimo.

Da ne otvaram drugi thread. Jel zna neko nešto više o Samsungu 174T ? Maxo?

Ej, evo ja gledam u 173P i oduševljen sam! Za koji dan uzimam novu grafičku pa ću da ga prebačim 🙂 na DVI-D a onda .....

Šalu na stranu, PREPORUČUJEM Samsung 173P.

reci mi koja je cena i kolika je garancija tih modela koje si naveo i reci mi koji je najbolji model samsungove 19-ice nebitno sto nema nesto ekstra da ponudi zato sto sumnjam da cu uzeti nesto osim toga tacnije samsunga! poZ 😉

ivo.r je napisao(la):
Da ne otvaram drugi thread. Jel zna neko nešto više o Samsungu 174T ? Maxo?

To je ultra nov model... cekam njega i 173V ... Trebalo bi da je 173V pokupio onaj dobar panel iz 172s, dok je 174T preuzeo panel iz 173P... E sad, videcemo.

a meni da odgovoris?

ivo.r je napisao(la):
Interesantno, modela 174T nema na www.samsung.com
tamo ima oko 20% njihovih modela. 😉 moras da obidjes bar tri nacionalna sajta (ruski, nemacki, bugarski...) da nadjes sta ti treba.

Poslednja izmena:
Da našao sam ga na Nemačkom sajtu.

vama bas zanimljivo a meni niko da odgovori!

Razmisli ti lepo još jednom, al dobro, da li ti je zaista potreban 19'' TFT monitor!

Ne znam šta radiš na kompu tako da ne kapiram zašto mora da bude baš 19''. Ako ti nije dovoljno 1280x1024 onda je za tebe definitivno 19'', ili je u pitanju da imaš nešto što malo ko ima ...

Inače, Max ti je već odgovorio!

svasta radim na kompu! uglavnom igram igrice i visim na netu, ali ima trenutaka kada radim nesto u photoshopu, 3dsmaxu, solidworksu, autocadu itd ... tako da mi treba sto veci monitor. ma najverovatnije uzimam 19". sto da ne uzmem kada se moji otvaraju. nego zanima me koliko je ta 19" losija od te 17" za igrice i mozda jos nesto zbog odziva. a za ono 1280x1024 pa koliko ja znam ni jedna od ovih 19" ne moze vise od te rezolucije. poZ 😉

nasao sam bolji model (bar ja mislim da je tako) 19" SyncMaster 193P DVI! cena je 760e. ima li neko iskustva sa ovim monitorom?

koliko je meni poznato to je isto što i 173P samo upakovao u 19 inča. ako te zanima imam neki test pa ti mogu poslati.

pozdrav.

moze ajde salji!

sta da proverim? pa ja sam napisao isti model! nisam te razumeo ajde objasni, castore sto nisi poslao?

Samsun 193P Review

Sorry, na kašnjenju, ali kako mi je to na poslu i ne radim preko vikenda, onda je moralo da sačeka današnji dan.

Dakle, u attach-u je review.

Pozdrav.

Prilozi

nije problem. hvala ti u svakom slucaju. poZ 😉

nego ja zaboravi da pitam (tj pitao sam ali niko da odgovorio). koja je cena tih monitora viewsonic i lg i kolika je kod njih garancija i naravno kod sony! ajde odgovorite obavezno.

castor-e jel mozes opet da mi posaljes taj pdf nesto nece da ga skine ovako! ako mozes posalji mi ga na mail. hvala! poZ 😉

Nazad
Vrh Dno