Šta je novo?

172 3dmark03

• Začetnik teme Začetnik teme Slaven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
:banana:

ajmo ko ima slabiji

btw
uspjelo mi je samo pokrenuti 1 game test, ove ostale i ne moze.Cek, to je nekih 100 puta slabije od testova 7800gtx :d

Prilozi

• 172 3d mark03.webp
    172 3d mark03.webp
    12.9 KB · Pregleda: 125
sad sam uspio na 169

Prilozi

• 169.webp
    169.webp
    13.3 KB · Pregleda: 83
Pa ja sam pre 2 godine postova skor sa 1 poenom 😀

Necu ja da se igram ovde, mislim da ne mogu da pobedim... :d

Care...evo pobednika...😀

Prilozi

• pobednik.webp
    pobednik.webp
    11.9 KB · Pregleda: 221
ivica je napisao(la):
Care...evo pobednika...😀
Nema sta,ovo je svakako nepobediv skor
lol21fo.gif

Poslednja izmena:
CAR je napisao(la):
Jel' to sa intelom? :d:d

Ne...sa paintom!!!😀....😀..,ha,aha,ha,ha...

Sa intelom 8571 Mark03 e bre...djes su vam ti A sheset..kloknem ti ga..😀
:-devil-: :-devil-:

Slaven je napisao(la):
...uspjelo mi je samo pokrenuti 1 game test, ove ostale i ne moze...
Ista prica...

Odrao sam te :d :d :d

Prilozi

• 3DMark.webp
    3DMark.webp
    11.4 KB · Pregleda: 173
al meni je graficka klokovana, a i procesor, a nekim ventilatorom sam spustio temperaturu cijele unutrasnjosti.

Ajd vraticu sve na defoult, pa drz se onda.

:d

Prilozi

• minbenchmarks.webp
    minbenchmarks.webp
    13.4 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Slaven je napisao(la):
al meni je graficka klokovana, a i procesor, a nekim ventilatorom sam spustio temperaturu cijele unutrasnjosti.

Ajd vraticu sve na defoult, pa drz se onda.

Nisam ti konkurencija... Bolji si :d

Verovatno one sto imaju 10 reci u imenu : NVidia Riva Vanta TnT...

Šta je problem, samo underklokuješ slabu grafičku što je više moguće i dobićeš 50 markova 😀

gf2,
ostvario sam im 147, samo nemam ps.
icu sad na downclock ,pa da vidim

btw
max mi je 180, kad sam proc oc do koliko moze, samo da se upali win, a gf2 sam podesio frekvencije na granici opasnosti.

Ide downclock.

max downclock: 126
default: 147
radi na: 172
max overclock: 180

Procesor (duron 800mhz) je clockovan do minimuma i maximuma, a 'azdaja' od graficke :-devil-: :d , je clocovana do granica minimuma i maximuma, gdje Riva Tuner, pokazuje znako opasnosti.

btw
sto se tice nfsu2, dosao sam do neki 28% igrice na ovoj zverki ,) i vise mi se nije dalo

Ajmo , ko moze ispod 126 :d

Slaven je napisao(la):
... a 'azdaja' od graficke :-devil-: :d , je clocovana do granica minimuma i maximuma, gdje Riva Tuner, pokazuje znako opasnosti.
Kakvi crni znaci opasnosti... ma to RT samo pokazuje onako bezveze. Da znas samo koliko sam ja isao preko tih "granica bezbednosti" sa svojim kartama - uplasio bi se! 😀

CAR je napisao(la):
Kakvi crni znaci opasnosti... ma to RT samo pokazuje onako bezveze. Da znas samo koliko sam ja isao preko tih "granica bezbednosti" sa svojim kartama - uplasio bi se! 😀

E i ja sam se jednom uplasio kad sam klokovao neki GF2Ti, granica za core je bila 350 ili tako nesto (na skali naravno), a jos smo joj budzili neko hladjenje pre ubacivanja u masinu, znaci zakucam je do kraja, nema sanse dalje da se pomera, a karta vrti li vrti... Ko zna koliko je mogla jos, nisam imao vremena da probam preko necega drugog, ali bilo je zacudjujuce...

Ko moze manje? 😀
Graficka Gf2 MX200 + celeron 333Mhz dobitna kombinacija :d

@The pocetnik
Ti se ne racunas varao si! 😀 Ukljucio si u pozadini programe(3 winampa,3 ie,3 windows commanmdera,i jedan OE) 😛

Prilozi

• 3dmark03.webp
    3dmark03.webp
    15.9 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
hahahah..... Ficu za predsednika 😀
6 poena!!!! toooo....

Povecaj rezoluciju ako vec nisi u 2003.Pa da vidimo rezultat tog monstruma. :-devil-:

a z**** me covjek posteno, al nacu i ja negdje konja za trku valjda.
😀

sto se tice tih znakova opasnosti, jeb'ga nesmijem, prvi oc sam radio u septembru prosle godine, pa nemam nekog velikog iskustva. Juce sam jedva uspio vratiti procesor u zivot, digao mu voltazu (prvi put) i nece da se upali, bios se zaledi (par puta) al sad je ok.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno