Šta je novo?

17" pivot do 400 eur!?!? pomozite!

• Začetnik teme Začetnik teme ACR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

ACR

Guest
Znam da vam je priča o TFT-u već odavno dosadila ali pomagajte jer baš mi hitno treba rešenje! Znači kupio bih 17" TFT monitor i više od svega (i od DVI a možda čak i od vremena odziva) bitna mi je pivot funkcija. Hteo sam da uzmem Samsung 710N, jer sam negde čitao da ima pivot, međutim, ispada da se on fabrički proizvodi u dve varijante, sa i bez pivot postolja, a kažu mi da pivot je u Srbiji na kratko bio pre dva meseca i više se ne može naći??? OK nisam toliko zapeo može neki drugi, ali 710T ili tako nešto mi otpada kao mogućnost, jer i samo približavanje 400e je veoma kritično a kamoli da pređem preko te granice.

Dakle, super bi bilo ako neko zna gde da nađem 710N PIVOT u Srbiji, ako ne, možda bih čak uzeo neku stariju generaciju TFT, nije mi frka...

I ja trazim sebi neki sa pivot-om. Malo ih ima i tesko ih je iscupati koji su.
Ima par Lg-a (l1730p, l1710p ...), par samsunga (710t, 173t...) itd.
Ako imas neku ideju kako da ig pronadjemo, pisi.

Ako ima P na kraju onda ima pivot inace za te pare mozda mozes da kupis LG1730P on je negde oko 400

Ne mogu da verujem da nasi dobavljaci nisu u stanju da nabave pivot verzije, e kakva smo mi zemlja :wall:

Inache, znam da vam ovaj post bas i ne pomaze, ali nisam znao ovaj detalj :trust:

Pa i ja da uzimam to cudo od 400EUR-a, nikako ne bi bez pivota, koji su to trgovci :bottle:

Mozda vec sutra (u sredu) uzmem monitor sa pivotom.
To je neki Philips 170p5. Kazu zver. Kosta oko 30'000 din.
Videcu. Ako ga uzmem javicu kakav je.

Nazad
Vrh Dno