Zašto si pomislio da sam "ljut", jednostavno sam mislio ono što sam napisao.
počeću kao i ti sa
"Svi znamo" da nam je čulo vida najlošije od svih čula. Mogu samo da zamislim šta bi sve jeli kad bi se oslanjali na vid umesto na ukus i miris.
Kod nekih ljudi čulo vida je lošije (neiskusnije) nego kod drugih i beznadežno ih je ubedjivati da ne vide dobro.
Ako si zadovoljan sa onim što vidiš: Uživaj
Da nisi ljut ne bi koristio literarni talenat, stilske figure i ad hominem argument
Svi su coravi, glupi, gluvi i ne umeju da cuju boju vrhunskih piksela i samim tim ne mogu da shvate vrhunsku umetnost procene slike. I posle toga nema dalje rasprave jer niko nije na tom nivou, jel tako
Nego bi lepo mogao da objasnis kako ce najsitniji moguci dot pitch da popravi crappy RF modulator signal koji se rasipa ?
Ja ne potcenjujem nikog i verujem da vecina ljudi moze jako dobro da proceni kvalitet slike, uz licne preference naravno.
Kad ti kazem da je slika preko antenskog ocajna, a preko RGB to VGA odlicna to znaci da ipak vidim neku razliku, zar ne ? Da imam lose (neiskusno) culo vida, kako ti kazes, onda bih bio srecan sa slikom sa modulatora i ne bih ucestvovao u diskusiji koja se bavi potragom za boljom slikom.
Ja tvrdim, i stojim iza toga, da je najvaznije izvuci najkvalitetniji moguci signal (uz resavanje peripetija sa frekvencijama). Potpuno razumem da neko vise voli CRT sliku, zbog mekoce ili retro filinga, a neko preferira ostrinu TFT displeja, to je sasvim druga prica. Ali reci nekom da mu je slika losa zato sto je mali dot pitch je navodjenje na pogresan put.