Šta je novo?

150mb paket kod KDS-greska-pitanje

manchester

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2003
Poena
619
ovako, imam uplacen kod KDS-a prvi paket od 150mb, e sad juce mi je kao i svaki dan stigao izveshtaj o potroshnji i preostali broj mb-a je bio 3 a vreme do isteka paketa 2005-03-02. U toku dana potroshio sam 5 mb(izmerio sam du-metrom) i i dalje je radio net. OK mislio sam da je to zbog toga shto moze da se udje u minus do 10mb pa reko do toga je. E al jutos mi stize izveshtaj kako imam josh 148mb, i vreme do isteka paketa 2005-03-21 ????
Mene interesuje jeli to neka greshka sa njihove strane :smoke: , ili to tako pishe kada se udje u minus, i da li imam josh 5mb do isteka, ili 148?????

verovatno ti je veci dozvoljeni minus....sto njima specijalno ide u prilog jer u slucajevima prekoracenja papreno naplacuju svaki mb.

a ukoliko je tako kako mi oni naplacuju, jel kada uplatim novi paket oduzmu od njega ili...

nemam pojma,vidi sa njima,nemoj da se ustrucavas da ih nazoves...mada,danas je nedelja pa ces teze naci nekog,ovde po bg-u za sve salju uplatnice,pa i u slucaju prekoracenja dobijes cestitku na kucnu adresu

evo sad sam video na njihovom sajtu kazu - Dozvoljeno prekoračenje za sve Internet pakete je 10 MB.
Cena prekoračenja po MB je 4,00 din.-
mada opet mi nije jasno zbog cega pishe da imam josh 148 mb dostupnih ?!?

Dobio si paket od 150 MB, kao i svi PREPAID korisnici u Kragujevcu, tj. častio te SBB. Verovatno ćeš da se pitaš zbog čega, odgovor je jednostavan - jesi li primetio kako ti uopšte radi internet u proteklih 20-ak dana? E zbog svega što se dešavalo, a bogami još uvek se dešava, SBB se odlučio na ovaj korak. Lepo od njih, nema šta. Da li se ja radujem zbog toga - NE. Neka oni meni obezbede portok koji mi garantuju po uguvoru, a ne ovako. Sve ove informacije bi dobio da si pozvao SBB na 034330038.

ma desava se,*****u se ljudi.
meni se desilo da umesto jednog stave dva paketa

U toku dana potroshio sam 5 mb

Stedljivo, nema sta! Ja sa dial-up konekcijom sednem, malo se protegnem na stolici a ono vec svukao toliko! A sve se moze lepo uraditi sa 5mb, nego mi navikli da preterujemo u svemu. Takvi smo i zato smo u rupi.

Pozdrav

sinisamars je napisao(la):
Stedljivo, nema sta! Ja sa dial-up konekcijom sednem, malo se protegnem na stolici a ono vec svukao toliko! A sve se moze lepo uraditi sa 5mb, nego mi navikli da preterujemo u svemu. Takvi smo i zato smo u rupi.

Pozdrav
pa 5mb na msn-u je to taman za ceo dan

Sale KG je napisao(la):
Dobio si paket od 150 MB, kao i svi PREPAID korisnici u Kragujevcu, tj. častio te SBB. Verovatno ćeš da se pitaš zbog čega, odgovor je jednostavan - jesi li primetio kako ti uopšte radi internet u proteklih 20-ak dana? E zbog svega što se dešavalo, a bogami još uvek se dešava, SBB se odlučio na ovaj korak. Lepo od njih, nema šta. Da li se ja radujem zbog toga - NE. Neka oni meni obezbede portok koji mi garantuju po uguvoru, a ne ovako. Sve ove informacije bi dobio da si pozvao SBB na 034330038.
hvala i tebi i sbb-u 🙂
a inace meni je net radio sasvim ok, tacno je deshavalo se da padne link, ali retko.

Ja sam (pre nekih godinu dana) imao veliki poklon od njih: potrosio sam 199 od 200mb i tako se zaglavilo! Taj jedan mb mi je trajao mesec dana... Internet je, inace, radio super (~100kB\s DL). S tim sto tada jos nisam znao za DC++ pa nisam uspeo da zloupotrebim gresku. 🙂

P.S. Prekoracenje platis kad placas novi paket (nece da aktiviraju novi dok ne platis zaostatak). A ako vec imas uplacen paket, odmah po isteku paketa se aktivira drugi (nema prekoracenja).

Nazad
Vrh Dno